Klubkoryfæer

Hør hvad disse 5 inkarnerede HB&I koryfæer - Kaj W., Børge P., Erik B., Stig Jarlfeldt og Frank Petersen- mener om deres tid i HB&I!

 

Kai W. Petersen:

Kaj W. Pedersen, i daglig tale bare kaldet ”Kaj W” er jyde – og så er han holbækker og HB&I’er!

Hvordan hænger det sammen? Jo, det fortæller han her i et interview om sin store kærlighed til fodboldklubben, som han først lærte at kende, da han selv havde lagt de aktive fodboldstøvler på hylden og i stedet trukket i træner-dragten. For det er som træner af nær sagt alle seniorhold i fodboldklubben, de fleste kender ham: Lun, kompetent, og også en lille smule skrap. Men mest af alt: Utrolig loyal, både overfor spillere og for klub.

undefined

Børge Petersen:

Han er kendt langt udenfor fodboldklubben, Børge Petersen. Han er nemlig ikke bare HB&I’er med stort H. Han er også Holbækker med stort H. Skolelærer på Stenhus Kostskole og Gymnasium, hvor han i mange år svingede skolekridtet og fyldte tavlen med matematiske formler. Senere på dagen svingede han så højrebenet som elegant midtbanespiller. Allerede som 10-årig snørede han fodboldstøvlerne for første gang i HB&I, og siden har de næsten ikke været af fødderne. Og dog: Børge Petersen har været formand for klubben, han  har siddet i bestyrelsen flere gange, han stemme er kendt, når han som speaker kommenterer førsteholdets kampe. Han er kort sagt en klubmand med klare holdninger. Høre bare her:

undefined

Erik B. Sørensen:

Spørg enhver senior i fodboldklubben – i hvert fald dem over 25 år – om de kender Erik B. og svaret vil være et rungende ”ja”, efterfulgt af en af de to følgende sætninger: ”…jeg har spillet sammen med ham på serie-holdene” eller ”….han har været min holdleder i 100 år”.

For det er ikke som førsteholdsspiller, at Erik B. Sørensen er blevet en af de mest kendte skikkelser i HB&I gennem de sidste 40 år. Det er – ikke mindst – som holdleder for førsteholdet. Man kan kalde ham vandbærer eller støvleslæber, men lige meget hvad man kalder ham, så kan man ikke komme uden om, at han har været en uundværlig mand for klubben – og for klubbens førsteholdstræner. Et klubmenneske ud over det almindelige og med masser af gode historier og anekdoter. Et par af dem kan man høre her.

undefinedStig Jarlfeldt:

Han er på alder med HB&Is vel nok mest kendte fodboldspiller gennem årene, Jørgen Jørgensen. De startede faktisk samme dag med at spille i klubben, men Stig Jarlfeldt er den første til at erkende, at talentet ikke var til førsteholdet. Så rent fodboldmæssigt skiltets deres veje: Men venskabet og passionen for fodbold er intakt. Og så er Stig Jarlfeldt vel næsten blevet en ligeså stor en legende som Jørgen Jørgensen: Han har været en af klubbens vigtigste personer gennem de sidste 40 år. Ikke mindst i klubbens ”guldalder” i 70’erne, hvor Stig Jarlfeldt var en uundværlig mand i både bestyrelsen og på bænken som holdleder.

Og det allerbedste ved Stig Jarlfeldt? Han er en gudsbenådet fortæller. Hør blot her i disse 3 samtaler:                             

undefined    undefined    undefined

 

 

Frank Petersen:

Han er æresmedlem i klubben. Han har været kasserer i en menneskealder. Han er beskedenheden selv, men han har også været en af klubbens vigtigste ledere gennem de sidste 25 år.

I rækken af koryfæer i Holbæk Bold & Idrætsforening er vi kommet til Frank Petersen:

 

undefined