Gørslev Fik Tæsk!

21. august 2022 - skrevet af Andreas Lassen - kategori: Senior

Igår Lørdag fik HB&I besøg af Gørslev IF som har haft en god start på sæsonen. Det viste sig også i kampen da Gørslev bed fra sig og gav god modstand. HB&I havde dog også flere gode forsøg i kampens indledning og prøvede at sætte sig på kampen som i opgøret imod Brønshøj.

Efterhånden fik HB&I sat sig på spillet og det begyndte at ligne et føringsmål, kort efter opstod der dog småspil ved HB&I's målfelt og kort efter var der scoret fra Gørslev i en situation der så temmelig spøjs ud.

Men Jan Fabers drenge har vist igennem foråret at der skal meget til at slå dem ud. HB&I forsatte ufortrødent. Vi skulle dog over til 2. Halvleg før at det viste sig i mål, men så gik det stærkt, først ved tilbagevendte Anders Steen Nielsen, dernæst to styk fra Mr. HB&I Mikkel Jensen og slutteligt sidste sæsons stærke målscorer Lucas Dahl.

Med sejren tog Holbæk førstepladsen i det der nok skal blive en hård sæson. Mikkel Jensen blev kampens spiller, næste gang man kan se ham folde sig ud på hjemmebane er den 2. September imod rækkens nummer to Tårnby FF