Trænerteam er på plads på DS Holdet!

13. januar 2022 - skrevet af Andreas Lassen - kategori: Senior

Så har Sportschef Morten Rutkjær fundet, i fællesskab med Jan Faber, den kommende First Team Coach til Danmarksserieholdet. Det bliver den 56-årige Trold Ellegård, som i flere omgange har dannet trænerteam med Jan Faber i andre klubber på Sjælland.

Trold har som aktiv spillet i mange klubber og været en stor del af den sydsjællandske fodboldverden. Trold har været træner i Næstved Boldklub, Nykøbing FC, Vordingborg og Præstø IF.

Trold udtaler: ”Rudi ringede og spurgte om jeg var interesseret i at komme til Holbæk og være med I HBI´s  nye fodboldprojekt. Jeg blev hurtigt overbevist!  At kunne blive en del af denne gruppe mennesker, at kunne træne i så flotte fodboldfaciliteter i Holbæk Sportsby, at være i en klub på Sjælland, der har Akademi og klub i et, ville være helt unikt! Og prikken over i’et:  At klubben – og den sportslige ledelse, har fokus på trivselen hos det enkelte menneske! At jeg derudover skal danne trænerteam med Jan Faber er bare fantastisk. Vi har så meget erfaring sammen at vi hurtigt kan gå i gang med trænerarbejdet, og forhåbentlig være med til at skabe de rigtige rammer for gutterne på holdet. ”

 

Sportschef Morten Rutkjær: ”Nu har vi et komplet træner- og leder set up omkring 1. holdet i klubben.  Vi har også fået et flot setup i U-sektoren med mange gode og engagerede mennesker og med Steen Gleie, Morten Hamm og Jesper Olsen i front, ser det virkelig godt ud!
Et kæmpe fokus for os i den sportslige ledelse er, og har været gennem hele processen, at vi skal have personer ind i klubben, som virkelig vil fællesskabet og det fælles sportslige setup”. Og der tror vi, at Trold Ellegård vil passe rigtig fint ind i dette koncept.

 

Nu begynder det hårde arbejde og forberedelserne til forårs sæsonen – og vi glæder os.”