Talentchefen har ordet … ”kæmpe potentiale i HB&I….”

8. februar 2022 - skrevet af Andreas Lassen - kategori: Ungdom

Talentchef Steen Gleie har været ansat siden 1. januar 2022 og der har været travlt i den første måned.  Steen Gleie fortæller her om sin første tid i klubben:

 

”Det har været en spændende oplevelse at komme til Holbæk B&I. Allerførst må jeg sige, at forholdene er fantastiske i Holbæk Sportsby. Her er faciliteter, som mange danske topklubber kun kan drømme om.

 

Ligeledes er det mit indtryk, at der er mange dedikerede og passionerede mennesker, som arbejder i klubben. De er både hårdt arbejdende, og ikke mindst vidensbegærlige ift. fodbold og udvikling

af spillerne i klubben. Jeg arbejder meget sammen med sportschef Morten Rutkjær, fodboldudvikler Jesper Olsen, akademiansvarlig Morten Hamm og Danijel Djeki, hvor vi sammen hver dag prøver at rykke klubben fremad, det være sig når vi er samlet på kontoret eller er ude på banerne.

 

Trænerne virker dygtige og passionerede, og vi har fået ekstra hænder ind de sidste par uger på de fleste hold. Der er virkelig en positiv stemning og en tro på tingene. Trænerne er forstående overfor de nye tiltag, som vi har lavet i klubben ift. at gå i samme retning alle sammen, så spillerne kommer til at mærke et trygt miljø, fra de små spillere til de spillere, som vi afleverer i seniorafdelingen.

 

Det helt unikke ved klubben nu er, at akademiet danner fundamentet for hele klubben. Det er unikt og skaber forhåbentligt fremadrettet en helhedsfornemmelse for vores spillere. Derudover er det de samme personer, der er med i beslutningsprocessen, hvilket ikke kun gør det nemmere men også mere transparent.

 

Vi i den sportslige ledelse har i den første tid prøvet at få skabt os et overblik over, hvordan klubben fungerer rent sportsligt.  Der er rigtig, rigtig mange ting der fungerer fantastisk, men også områder vi skal tage fat i og som i vores optik skal ændres. Vi videreudvikler på de områder, som fungerer godt i klubben for der er mange flotte og veldokumenterede områder, som vi blot skal optimere i den kommende tid.

 

Jeg har de sidste 4 uger set alle hold træne – lige fra de yngste drenge til U19 holdet. Jeg har fået en oplevelse af mange dygtige spillere, som gerne giver det lidt ekstra, som skal til ift at kunne forbedre sig. Og samarbejdet med Stenhus Kostskole og Stenhus Gymnasium gør, at vi tilsammen kan træne mange gange ugentligt! Det gør at Holbæk B&I er længere fremme end andre fodboldklubber.

 

Vi ønsker at skabe dialog med hele Nordvestsjællands fodboldklubber. Det er allerede startet nu og der har været en god dialog med mange klubber allerede. Vi ønsker at stå sammen med dem, så vi får en masse god fodbold samt udviklet dygtige fodboldspillere fra hele lokalområdet.

 

Så jeg har allerede nu en god mavefornemmelse og ser et kæmpe potentiale i HB&I.”