Spillere fra akademiet gør en forskel!

19. april 2022 - skrevet af Andreas Lassen - kategori: Ungdom

Holbæk I Danmarksserien har haft den bedste åbning på en ny halvårssæson i mange år.
4 sejre ud af fire mulige og en målscore på 17-1. Fantastisk start, hvor især de rutinerede spillere på holdet shiner. Men i weekenden mod topholdet AB Tårnby var det tidligere akademispillere der stjal billedet. Med 3 scoringer af de tidligere akademispillere Jeppe Lund, Mads Rønn og Lukas Dahl var de arkitekterne  i storsejren over topholdet AB Tårnby, og det er en stolt Akademiansvarlig og transitionstræner Morten Hamm som udtaler:

“Jeg er megastolt over at vores nuværende og tidligere akademispillere fra akademiet er dem som danner grundstammen på Holbæks 1. Hold i DS og på de respektive talenthold i Holbæk på U14, U15, U17 og U19.
“At vi ser 3 spillere der scorer afgørende mål og har været profiler i de første kampe på 1. Holdet er klasse. Udover dem har vi masser af akademispillere som udgør grundstammen på Danmarkserieholdet - og der er flere på vej i U sektoren” udtaler Morten Hamm.
Han fortsætter:
“Det vidner om at vi gør det rigtige på Holbæk Sportsakademi og med det nye sportslige set up som vi søsatte 1. Januar 2022. Med et fodboldtilbud om mertræning i samarbejde med klub og akademi til lokale spillere,
men også til spillere fra hele Nordvestsjælland, hvor de kan udleve drømmen som professionel fodboldspiller,  gør at vi kan konkurrere med de bedste klubber på Sjælland og vi kan holde på spillerne og udvikle dem så de kan begå sig på et godt niveau”.

"De allerbedste bedste spillere, bliver i en tidlig alder hentet til topklubberne i Danmark og dem ønsker vi det allerbedste og held og Lykke - og håber de kommer tilbage en dag. Men dem som bliver i klubben kan vi så med vores kombineret skole fodbold tilbud på Holbæk Sportsakademi udvikle til rigtige gode spillere”.

 
“Derudover hvis de unge har tålmodighed i overgangen fra ungdomsspiller til seniorverdenen så vidner præstationen i weekenden, hos de 3 gutter, at det kan lade sig gøre at få succes.
Vi er megastolte og glæder os at følge dem og de andre akademispillere i fremtiden."

 

I kan følge akademiets drenge og resten af vores stærke fyre på Lørdag imod GVI!