Træner Søges

19. maj 2022 - skrevet af Andreas Lassen - kategori: Ungdom

Holbæk B&I er i øjeblikket inde i en rivende udvikling på drengesiden.

 

Vi søger en træner, som kan være med til at bringe os endnu videre. Vi har et U17 hold, som er yderst talentfuldt og som spiller i Øst 1. Dette hold søger vi en træner til.

Du kommer til at indgå i et trænerteam med flere trænere og ledere. Her forventer vi, at du er teamplayer og kan være med til at udvikle både på holdet, men også deltage i samarbejdet med de andre trænere omkring dig.

Holbæk har to ben, som vi står på. Nærhed og helhed. Nærhed betyder, at vi træner op og ned og samarbejder med andre årgange. Helhed betyder, at vi ser hele grupper, men inde i gruppen har vi fokus på den enkelte.

 

Vi søger en træner med A-licens, som kan se sig selv i ovenstående. Har du B-licens kan vi tale om at du får tilbuddet om at komme på A-licens.

 

Du skal være med til at flytte spillere, hold, årgang og klub. Hvis dette har din interesse, så er du ham, som vi søger.

 

Fælles for Holbæk er, at der er ansat en fuldtids talentchef/Head of Coaching, to halvtids børneudviklingstrænere, en halvtids ungdomsudviklingstræner, en halvtids fysisk træner og en mentalcoach. Desuden træner spillerne morgentræning på Holbæk Sportsakademi.

Her vil du få mulighed for at indgå i et samarbejde med trænerne her og kunne deltage i morgentræning med både U15 – U17 og U19 spillerne.

Så du vil mærke en kvalificeret støtte og organiseret hverdag.

Vi tilbyder både intern og ekstern uddannelse, samt et trænermiljø fyldt med nysgerrighed og gode kollegaer, der vil snakke fodbold.

 

Skulle du have lyst til at være med, så henvend dig til:

 

Talentchef Steen Gleie på sg@hbi.dk eller på tlf. 5192 1079.