Rudi har ordet!

20. juni 2022 - skrevet af Andreas Lassen - kategori: Klubnyt

Positive fodboldvinde blæser over Holbæk i foråret 2022! 

Det er en tilfreds Sportschef Morten Rutkjær der her evalueret foråret i Holbæk. 

 

"Vi sagde ja til at gå ind i Holbæk projektet med troen på at vi kunne forandre nogle ting. Vi har en tro på at vi kan være Nordvestsjællands fodboldflagskib hvor vi i fælleskab med lokalområdet, kan skabe nogle gode rammer til folk der elsker fodbold. 

 

Det gælder både samarbejdet mellem klub og akademiet, men vi havde også en ide om, at vi ville gøre det sjovt at gå til hjemmekampe på stadion. Samtidig skulle der sætte fokus på bedre træning på U-Holdene i Holbæk, men især omkring en ændring af kulturen, hvor vi arbejder kraftigt på at der skal ske store ændringer.

 

Nye kræfter skulle ind som kunne være med til at hæve det sportslige niveau og være med til at ændre kulturen. På bare de første 6 måneder er tingene gået hurtigt. Stor ros til bestyrelsen for et godt stykke arbejde, til trods for tabet af Kim og de mange daglige gøremål.

 

Jeg er tilfreds med de første 6 måneder, det har krævet hårdt arbejde, og ærligt der skal mere til, før vi i mål. Det kræver tid og især mere økonomi fra sponsorer og lokalområdet. Men det tror vi på kommer i fremtiden, når vi får bygget en ordentligt klub op og et fedt sted at være. Især tiltaget med det nye klubhus som står klar efter sommer bliver en milepæl for det nye Holbæk!!

 

DS har har haft et forrygende forår. Spillerne er vokset og har spillet en god gang fodbold som vi alle er stolte af. Vores signing med Cheftræner Jan Faber og Trold Ellegård har været det helt rigtige match med deres positive tilgang til klubben og projektet. Og så  selvfølgelig resten af staben der knokler omkring dem - respekt herfra! 

Jeg syntes, og har fået mange positive tilkendegivelser, at det er blevet sjovere at gå til fodbold på stadion nu. Med den nye Holbæk sang i højtalerne, pølserne der dufter dejligt og så vores nye fangruppe, der med deres tromme sætter så meget gang i den - det er en sand fornøjelse. Mer af det Tak:-)

 

Serie 1 rykkede ned, men det var forventeligt. Men de har knoklet og gjort alt hvad de kunne for at vende skuden. Især cheftræner Flemming Larsen har gjort en forskel. 

Fra sommer laver vi set up om serie 2 holdet, der fremadrettet kommer til at hedde U23. Det bliver med gode folk omkring holdet med Morten Hamm, Freddy Andersen, undertegnede og en ny cheftræner som bliver præsenteret om kort tid. 

 

I U sektoren er der blevet sat skik på mange områder. Talentchef Steen Gleie har vist vejen og gået forrest og sat rammer for hvordan vi skal arbejde i Holbæk. Med Gleies ankomst og hans fremgangsmåde, har det efter min overbevisning, vist sig gennem de flotte resultater som alle U holdene fra U13-U19 har lavet her i foråret. Respekt herfra. 

Akademiet i samarbejdet med Stenhus Kostskole blomstrer, det ses gennem stor efterspørgsel og næsten alle på årgangene i Holbæk, går på akademiet. Det giver transparenthed og den rigtige træningsmængde til vores lokale talenter. 

 

Jeg ser frem til at fortsætte de gode takter efter sommerferien. Freddy Andersen er kommet ind og blevet en del af den sportslige ledelse. Gleie og Morten Hamm har for første gang i mange år, allerede i maj, løst trænerkabalen, og fundet dygtige og kompentente trænere til hele U-sektoren. 

 

Nu skal vi nyde sommerferien med familier og så er vi klar til at give den gas igen når vi mødes ultimo juli måned til opstart. 

 

God sommer 

 

Morten Rutkjær