Holbæk har landet bundrutineret talentchef!

7. januar 2022 - skrevet af Andreas Lassen - kategori: Klubnyt

Det er med stor glæde at Holbæk BI kan præsentere klubbens nye Talentchef/Head of Coaching  - Steen Gleie.

 

Steen kommer med en enorm erfaring da han har prøvet det meste indenfor fodboldverdenen:  Talentchef, Konsulent i FCK, Divisionstræner, Sportslig leder I Lyngby Boldklub 1921, DBU koordinator for U-landshold og vi kunne blive ved.

 

Så det er en person med enorm erfaring fra forskellige niveauer i fodboldens verden - og samtidig en person med stor livserfaring - Holbæk får inden borde.

 

Steen Gleie: ” Jeg glæder mig rigtig meget til arbejdet og ikke mindst at komme ud på træningsbanerne og se spillerne og trænerne være i gang med verdens sjoveste spil! Det tiltaler mig at komme til en klub, som ligger i en by med 57.000 indbyggere, som samarbejder med skole og gymnasium og favner hele Nordvestsjælland - Whats not to like. Min ambition, sammen med resten af den sportslige ledelse, vil være at skabe gode og trygge rammer for trænere og spillere, så vi kan give dem den bedst mulige fodbold uddannelse som muligt. At Holbæk BI så har hentet andre erfarne og dygtige folk ind som jeg kendte i forvejen og jo en win - win situation. Jeg kan mærke en enorm energi og folk har de bedste intentioner!”

 

Det er en tilfreds Sportschef Morten Rutkjær som udtaler: ”At vi har landet Steen Gleie er et kæmpe scoop. Han har allerede sat skub i tingene og vi er ALLE enige om, hvilken retning vi skal gå. ”DET ER I FÆLLES RETNING”, som er hele udgangspunktet for det ”nye” sportslige set up, og den måde HBI skal være klub på fremadrettet. Jeg må bare sige, at mange af de processer vi skal igennem sidder på rygraden af Steen, så bare ved Steens nærvær, er vi nået meget længere end vi havde turdet håbe på”.

 

Tag godt imod Steen!