Nye tider på Holbæk Stadion!

14. juni 2022 - skrevet af Andreas Lassen - kategori: Klubnyt

Udover en ny Holbæk sang med bandet Jung og Lubbers, som har fanget os alle, så er der sket en mærkbar og positiv stemning på tilskuerpladserne på Holbæk stadion. En fangruppe på ca 30 supportere har været samlet til alle hjemmekampene som med deres HBI tromme og masser af slagsange har det gjort en mærkbar forandring på stadion. Det glæder mange, men især spillerne lægger mærke til opbakningen.

 

Mikkel Kvist målmand på DS holdet: ” Jeg syntes det er mega fedt, at der er kommet stemning på stadion. Fangruppen gør en forskel og jeg er sikker på, at det er en af grundene til, at Holbæk stadion er blevet et fort, hvor vi ikke har tabt i lange tider. Det er har fangruppen stor andel i. Ofte kan jeg ikke høre mig selv, men det gør bestemt ikke noget. Det er så fedt og vi i truppen er dybt taknemmelige over opbakningen. Det kan andre klubber ikke hamle op med. Den håber vi fortsætter efter sommerferien. ”Tak til alle der giver den gas til hjemmekampene”.

 

Sportschef Morten Rutkjær: ”Da vi startede med det nye Holbæk projekt, så var et af målene, at der skulle ske noget nyt til hjemmekampene. Det skal være en oplevelse at komme på Holbæk stadion for både store og små – gamle som unge. Her er de glade supportere bare fantastiske. De skaber den stemning vi ønskede og det er med til at gøre det attraktivt at komme på stadion. Vi er blevet et fort på kort tid, for fangruppen giver spillerne de sidste 10%. Derudover er fredagskampene et hit, hvor man tage sin familie eller samarbejdspartner ud og se fodbold. Jeg må konstatere det er gået meget hurtigere end forventet - det er en sand fornøjelse hvor alle bakker op”.  ”Især hatten af for det arbejde de frivillige, Maibritt Brandt, Andreas Lassen og resten af kampafviklergruppen laver til hjemmekampene – det er klasse!”.

 

Vi ses imorgen til endnu en fodboldfest!

Fotos af Laila Versemann, https://lailaversemann.com