Holbæk BI henter erfaren træner til Serie 1/U23 holdet.

9. februar 2022 - skrevet af Andreas Lassen - kategori: Senior

Holbæk B&I har lavet aftale med Flemming Larsen, der skal være cheftræner for serie 1 holdet, der fra sommer kommer til at hedde U23 holdet. Han skal, sammen med resten af seniortrænergruppen, danne fundamentet og være det positive ansigt udadtil, der ønsker at favne alle og skabe fællesskab på tværs af holdene på seniorniveau.

Flemming Larsen har A-licens og har stor erfaring som træner. Flemming har været cheftræner i flere omgange i Ringsted IF i Danmarksserien, har været cheftræner i Ejby og Haslev samt flere andre klubber. Flemming kommer til at arbejde tæt sammen med DS Cheftræner Jan Faber og serie 3 trænerne Henrik Lund og Christian Dahl.

Sportschef Morten Rutkjær: ” Vi har formået at tiltrække en mega kompetent træner, der ønsker at være en del af HB&I. Med hans erfaring og vilje får vi en træner ind, der kan være med til at samle folk og rykke sammen i bussen på serie 1/U23 holdet. Flemming vil gøre alt for at skabe gode rammer for vores spillere, hvor der vil være fokus på, at der er plads og rum til alle - og det gælder lige fra DS truppen til serie 3 holdet. Via nye kommende tiltag - såvel på som udenfor banen – håber vi at kunne være med til at skabe fællesskab og sammenhold.”