HB&I Tilknytter Målmandstræner med Stor Erfaring

6. januar 2022 - skrevet af Andreas Lassen - kategori: Senior

"Pleje af Målmænd er Vigtigt"

 

Holbæk BI 1. senior har tilknyttet en gammel kending. Det bliver den tidligere førsteholdsmålmand i Holbæk Nicky Bugel Jensen, der skal arbejde med målmændene de kommende år.

Sportschef Morten Rutkjær: ” Vi går meget op i, at størstedelen af de personer vi hiver ind i det nye fodbold projekt i Holbæk er lokal forankret. Nicky er her fra lokalområdet og er et scoop – Vi føler vi har vundet i lotto. Nicky har stor erfaring fra adskillige klubber bl.a. Holbæk, Ishøj, Vanløse, Svebølle, Roskilde KFUM osv., hvor det er blevet til hele 362 divisionskampe. En kæmpe erfaring som vores målmænd kommer til at nyde godt af. Derudover er han en fantastisk fyr, som altid kommer med et smil på læben, som vil arbejde hårdt – så han passer perfekt ind i klubben.

Nicky udtaler: ”Jeg er mega glad over at være tilbage i Holbæk. Projektet og den nye sportslige ledelse og deres ideer tiltalte mig. Kan fornemme, der sker nye ting og det vil jeg gerne være en del af for at bygge Holbæk BI sportsligt op igen. Jeg er dedikeret og vil involvere mig 110% i Holbæk de kommende år”.

Nicky kommer til at have en stor rolle i trænerstaben på 1.holdet i Holbæk BI. Det hele foregår i samarbejde med Jan Faber, og resten af staben. Derudover bliver han Head of Goalkeeping for målmandstrænerne i U sektoren, hvor han skal høste af sine erfaringer samt stå for den blå tråd i målmandstræningen.

VELKOMMEN til Nicky