Sportschef Morten Rutkjær: Megastolt på klubbens vegne..

30. marts 2022 - skrevet af Andreas Lassen - kategori: Senior

Frisk blod, nye ideer og et helt nyt set up. At bygge noget nyt op har været arbejdsopgaven for Sportschef Morten Rutkjær siden sin tiltrædelse den 1. januar 2022. Ny trænertrio med Jan Faber, Trold Ellegård og Flemming Larsen. Oveni i de tre er målmandstræner Nicky Jensen, fysisk træner Aske Lundsgård og fysioterapeut Steen Cortsen kommet til. Et set up som mange klubber vil være misundelige på, hvor alle har en vigtig brik i opbyggelsen af seniorafdelingen i Holbæk.

I weekenden startede sæsonen så for Holbæk i Danmarksserien og her skulle det vise sig om forberedelserne -  og beslutningerne - op til sæsonen holdt stik. Og det gjorde de i allerhøjeste grad. 6-0 over Ringsted! I første kamp trådte de nye spillere i karakter og viste deres høje niveau. Anders Nielsen og Jannick Skov scorede 4 mål til sammen og var i den grad medvirkende til at Holbæk var i særklasse og kom forrygende fra start i foråret. Og så holdt Holbæk nullet!

Morten Rutkjær: ”Jeg er megastolt. At stå på sidelinjen og se hvordan drengene bare nyder at spille fodbold og kæmpe for hinanden gør mig stolt. Der er så mange dygtige fodboldspillere på det hold, og så se, at det hele går op i en højere enhed, det er fantastisk. Kampen viser, at hvis vi vil være med, hvor det er sjovt, så skal vi supplere vores talentfulde trup med spillere som Anders og Jannick. Udover de er nogle fantastiske fyre, så er de med til at løfte de unge spillere til et højere niveau. Jeg syntes det er så fedt at de er kommet til og håber fansene i weekenden kunne se forskellen fra efteråret!

Jeg må også rose Jan og Trold, som har formået at lave en god holdsammensætning siden januar. De har ramt os alle med storm, især med deres store passion for projektet samt deres vellidte personligheder. Der er altid et smil på læben og de er imødekommende overfor alle de møder i klubben.

Jeg er helt bevist om at 1 kamp ikke gør det hele. Men lige nu har det stor betydning for det arbejde som vi i den sportslige sektor har gang i. Alle positive ting der sker – små som store - vil være med til at løfte klubben!”

 

I kan følge videre med i klubbens færd i weekenden, hvor førsteholdet tager til Rishøj Stadion for at spille imod Køge Nord FC klokken 14 om Lørdagen. og Fredag hvor Serie 1-holdet tager til Herlufsholm i endnu en vigtig kamp!