En 31. Plads!

7. maj 2022 - skrevet af Andreas Lassen - kategori: Klubnyt

Licensudvalget har fredag tildelt licenser til landet klubber.

I alt 51 klubber har fået licens.

Vi indtager en fornem 31. plads. Så vi er i meget flot selskab og vi bliver anerkendt af DBU for det arbejde, som vi laver.

 

Talentchef Steen Gleie udtaler:

Vi kommer til at arbejde endnu hårdere de kommende år for at opgradere vores set-up. Det betyder bedre set-up for U17 og U19 og en tidligere målrettet indsats hos de yngre.

 

Vi har både hel og halvtidsansatte. Herunder talentchef, Head og Coaching, Ungdomsudviklingstræner, Børneudviklingstræner og fysisk træner, ligesom vi stiller fysioterapi til rådighed.

Men vi kommer til at kigge på fremtiden og blive endnu flere hænder, som kan løfte de utrolig mange opgaver, som skal til for at stige til vejrs i DBUs licenssystem.

Vi taler her bl.a om analytikere, mere uddannelse til trænerne og flere trænere generelt. Så vi kommer til at søge efter folk, som har lyst til at hjælpe med dette. Så kender du nogen, som vil være en del af Holbæks akademi, så tøv ikke med at få dem til at henvende sig.

Vi vil arbejde på flere indsatsområder i den kommende tid og man kan glæde sig til at høre mere om et nyt koncept for de 10 – 12 årige, som hedder Talentfabrikken med ekstra træning samt et udvidet tilbud for U19 og U17 spillere, som gå videregående uddannelser.

 

Vi samarbejder godt med vores breddeafdeling og støtter op om denne, da fundamentet for talentafdelingen er en velfungerende breddeafdeling, som tilbyder gode træningsforhold og masser af læring og glæde hos dem. Vi tror på, at alle skal have et tilbud. Tilbuddet behøver ikke være det samme, men alle skal have et fantastisk godt tilbud fra HBI.

 

Vi glæder os til at komme gennem det sidste af denne sæson og vende blikket mod den nye og de kommende sæsoner.