HOLBÆK LANDER DIVISIONSSPILLER MED ERFARING

7. juni 2022 - skrevet af Andreas Lassen - kategori: Senior

Holbæk har lavet aftale med Lasse Brandt Hansen, som senest har spillet for Hvidovre i 1. division. Den 31-årige bosiddende Københavner har tidligere bla. spillet for Næstved, FC Roskilde og Nykøbing Falster.

Lasse Brandt Hansen om hans skifte til Holbæk: ”Jeg har store forventninger til mit skifte til Holbæk. Glæder mig til et nyt sted hvor jeg skal møde en masse nye mennesker. Jeg kender en masse af de gutter der er på holdet og samtidig er Holbæk i gang med et fedt projekt, hvor de har som mål at være med i toppen af Danmarksserien. Det tiltalte mig især, at der er et godt trænerteam, gode fasciliter i Holbæk Sportsby og jeg kender Sportschef Morten Rutkjær og Jan Faber og Trold fra tidligere. Så et fedt set up. Jeg har ambitioner!. Vi skal spille med i toppen i Danmarkserien, spille seværdig fodbold og så bliver min rolle at jeg skal løfte holdet med min erfaring. Det glæder jeg mig til, og jeg glæder mig især til at få en vigtig rolle på holdet. Det er jeg klar til og jeg har en masse at bidrage med. Jeg er mega tændt på at give den max gas.

Sportschef Morten Rutkjær: ” Det er kæmpe scoop at vi har landet Lasse Brandt Hansen her i Holbæk. Han kommer fra 1. division, han er fit og han er sulten. Han har så meget erfaring, og er samtidig en kanon fyr, som vil gøre vores hold og klub endnu stærkere. Han vil klart løfte holdet på og udenfor banen. Vi har haft en kanon forår med sportslige gode resultater. Med tilgangen af Lasse viser vi, at vi vil mere, vi vil fremad og vi skal tages seriøst. Vi er mega stolte over hans tilgang