KSO som Hovedtrøjesponsor

28. oktober 2022 - skrevet af Andreas Lassen - kategori: Klubnyt

Bestyrelsen i HB&I er stolte af at kunne præsentere KSO som ny hovedtøjsponsor og byde dem velkommen i vores allesammens klub. Et meget spændende samarbejde som ikke kun drejer sig et decideret traditionelt sponsorat men et samarbejde hvor KSO udover tøjaftalen bl.a. også byder ind med deres ekspertise omkring behandling af skader og meget vigtigt, forebyggelse af skader.

Kort fortalt et samarbejde hvor HB&I og Kaiser Sport og Ortopædi ønsker at arbejde tættere sammen og skabe positive synergier imellem hinanden – dvs. udnytte hinandens stærke sider og skabe det bedste fundament for HB&Is medlemmer.

 

Jan sidder samtidig i bestyrelsen for Holbæk Erhvervsråd og som næstformand i bestyrelsen for Stenhus Gymnasium, en mand der udover at være visionær, innovativ også udviser stor interesse i lokalområdet.

 

Jan har i hans egenskab af hans samarbejde med Sportyfied, været i stand til at lave en attraktiv tøjaftale til alle klubbens medlemmer og familie. Tøjet kan købes direkte på vores egen hjemmeside såvel som på Sportyfied.com. Tøjet købes således kun online og ikke hos KSO. Der kan man til gengæld købe meget andet sportstøj, sko & udstyr og gøre brug af deres ekstremt høje faglighed og service.

 

For mig er byens fodboldklub også en del af byens puls, udtaler Jan - jeg tror oprigtigt på, at støtter du dit lokalmiljø, er du med til at sikre en langtidsholdbar og stærk løsning for din by.

Det er vigtigt et give tilbage. KSO har valgt at støtte HB&I og blev og er blevet offentliggjort som klubbens hovedtøjsponsor. Vi ser frem til at udvikle samarbejdet og til at bidrage med vores ekspertise.

Jan Steinicke er 42 år, vokset op på Orø i dag bosat i Holbæk. Indehaver og Adm. Direktør af Kaiser Sport og Ortopædi (KSO). Jan er passioneret omkring sin forretning og sin familie.

Man skal brænde for at tænde

Citat Jan Steinicke Adm. Direktør og ejer af KSO – Kaiser Sport & Ortopædi