Hele Klubben Glæder Sig

4. august 2022 - skrevet af Andreas Lassen - kategori: Senior

Det er en glad og veltilfreds Sportschef som redaktionen møder. “Vi er Max klar til den nye sæson".

"Vi har haft en super sommer, hvor vi har formået at få tilgange af en del spillere. Både unge men også en masse erfaring til holdet. Vi havde i forvejen en super trup men vi vil gerne blande os i toppen af DS, så derfor har vi vurderet at der skulle tilgang til.

Vi har haft en god opstart med fine træningsresultater mod divisionshold. Det var bevidst fra vores side at spillerne skulle i gear fra starten og komme i tempo.

Spillere som Morten Fraysse, Lasse Brandt og Benjamin Lund forventer jeg mig meget af. De har kæmpe erfaring fra divisionerne og kan være med til at løfte holdet. Derudover ser Simon Nielsen spændende ud.

Vi ved det bliver en hård sæson hvor stort set alle klubberne satser på oprykning. Jeg er tilfreds hvis holdet giver den Max hver gang, alle gør deres bedste og arbejder stenhårdt. Så kan vi ikke forlange mere. Men det gode er at jeg ved, hvis de gør det, så venter der mange point i fremtiden.

Målet er top 2. Derudover vil vi skabe en fest på Holbæk stadion så der forhåbentlig kommer mange tilskuere til kampene, ligesom i foråret.

Vi glæder os, vi er klar💪💪"

Sæsonen starter her i weekenden, ude imod Roskilde KFUM den 6. August!