HB&I Søger Trænere!

16. februar 2022 - skrevet af Andreas Lassen - kategori: Klubnyt

I HB&I har vi som så mange andre steder brug for trænere. Men hvad er en træner? En træner er mest af alt en der vil dele ud af sig selv.

For at være en dygtig fodboldtræner behøves man ikke selv at have spillet i superligaen. Det der kræves er en person som vil bruge sin tid og energi på børn i alle aldre. Man behøves ikke at kunne alle taktiske begreber, tage 100 på foden eller kunne indskifte sig selv i slutminutterne. Men at være der for glade fodboldspillere og sætte et godt eksempel for dem.

I HB&I tilbyder vi et fællesskab på over 1000 mennesker. Folk fra hele Vestsjælland der samles om en forening og om at lave lækre fodboldtilbud for børn. Vi sørger for en ordentlig indslusning af dig som træner hvor du bliver ordenligt klædt på og har en træner du kan læne dig op ad. Skulle du få mere mod på trænergerningen er vi også mere end åbne for at få dig på kurser så din trænerdrøm kan realiseres.

For os er det mindst lige så vigtigt at du som træner nyder timerne på banerne, som at børnene gør det. Om du er 14 eller 70, betyder ikke det store, så længe du har energien og lysten til være på banerne.

"Lige siden jeg kom til HB&I er jeg blevet mødt af en utrolig åbenhed og frivillighed, hvor alle arbejder i samme retning. Som træner i HB&I du forvente at få sparring af virkelig kompetente trænerkollegaer og ledere, samt en dagligdag fyldt med fællesskab, hvor alle dele den samme passion" Frederik Mondrup U-15 træner.

Lyder det som noget for dig eller en du kender?

Skriv til Formand Kim Stroustrup ks@hbi.dk

Eller kontakt Andreas Lassen mobil: 42242185 mail: asl@hbi.dk

Vi glæder os til at møde jer :)