Holbæk Forlænger med Faber til 2023

11. maj 2022 - skrevet af Andreas Lassen

Holbæk har allerede trænerkabalen på plads for den kommende sæson, og har forlænget med cheftræner Jan Faber. Aftalen gælder nu til 2023.

Jan Faber overtog midlertidigt cheftrænerstolen efter Marc Thevis, og parterne er allerede nu blevet enige om at samarbejdet skal forlænges til 2023. Jan Faber, har med Holbæk i Danmarksserien, vundet 6 ud af 7 mulige og har haft et succesfuldt forår, både på og udenfor banen.

Jan Faber:

”Det har været fem travle måneder med masser af nye indtryk og bekendtskaber i Holbæk. Jeg føler mig meget privilegeret over at være med i dette setup med så dygtige spillere og ikke mindst fantastiske mennesker omkring holdet, hvor alle har en vigtig rolle. Det har været en fornøjelse fra første dag på kontoret. Alle brænder for Holbæk – det er en fornøjelse!”.

Det resultatmæssige har selvfølgelig også været godkendt, men i bund og grund, handler det her udpræget om følelsen i maven, når man er til stede, og når man kører turen hjem, hvor energien skal være der.

Det har været vigtigt for mig i snakkende med Sportschef Morten Rutkjær og resten af ledelsen, at spillerne også blev hørt i denne proces, og hvis de og klubben var tilfredse, så var det naturligt for mig at være en del af denne gruppe, hvor vi både rykker os fodboldmæssigt, men også har det godt og sjovt sammen”.

 

Aftalen glæder Sportschef Morten Rutkjær:

”Jan Faber har taget hele klubben med storm. Resultaterne fortæller sig sit eget sprog - 6 sejre ud af 7 mulige og 5 måneder i 2022, hvor klubben er kommet på en positiv vej, og hvor hele organisationen er blevet løftet.  Det er udover forventningen, at Faber, sammen med holdet har formået at hente så mange point, men der er klart andre ting, som har gjort, vi bare måtte forlænge med Faber – og det kunne ikke gå hurtigt nok!”.

”Vi har et fodboldprojekt her i Holbæk, hvor vi har valgt, altid at tage den positive vej i stedet for den negative. Her har Faber taget os alle med storm og fået skabt en enorm positiv energi, både i staben, omkring holdet og hele klubben.  Han har en stor indlevelsesevne, som gør, at alle folk og hold i Holbæk, føler sig set og hørt fra cheftræneren. Det er lige det, vi har brug for i klubben med det fodboldprojekt vi har gang i. Det skaber ro i klubben, at cheftræneren er på plads, og vi begynder allerede nu at forberede os på den nye sæson og de fed oplevelser der venter på os. Så han passer perfekt ind sammen med alle de andre gode mennesker, vi har omkring os i Holbæk”.

”Vi er enormt stolte men også ydmyge. Vi vil gøre Holbæk til Nordvestsjællands flagskib. Her er vi rykket meget bare de første 5 måneder i 2022, og det har Faber en stor andel i”.