De Gør en Forskel i HB&I

5. maj 2022 - skrevet af Andreas Lassen - kategori: Klubnyt

DGI Midt- og Vestsjælland har lige uddelt deres De-gør-en-forskel-pris. 

HBI havde indstillet Camilla Jørgensen og Jose Coronado, men desværre gik prisen til nogle andre lige så store ildsjæle.
I skal dog ikke snydes for indstillingen af vores to ildsjæle, så her er den:
Camilla og Jose er et ægtepar, der har viet hele deres fritidsliv til fodboldklubben. Holbæk Bold- & Idrætsforening.
De har to sønner, der begge spiller fodbold i HB&I.

Camilla er årgangsansvarlig for årgang 2010. Hun tager til møder i boligsociale områder og taler med forældre med få ressourcer for at få deres opbakning til, at drengene skal komme til fodbold. Hun laver fællesarrangementer for hele årgangen, og når trænerne melder afbud, så tager hun træningen. Hun vil alle drengene det bedste.

Hun er derudover samlende i børne- og ungdomsafdelingen. Hun tager fat i alt og alle. Bestyrelse, Sportsbyen, øvrige årgangsansvarlige – hun forstår vigtigheden af at få folk i tale. Hun er synlig på banerne de fleste dage. Hun stå for den gode velkomst til de årgangsansvarlige i børneafdelingen. Hun varetager banefordelingen for hele ungdomsafdelingen både til træninger og kampe. Hun er et kæmpe aktiv.

Jose er træner for årgang U15/2. Han er dybt engageret og foruden den årgang, så hjælper han med fysisk træning på øvrige årgange. Han er på banerne 4-5 gange om ugen og han er dybt engageret. Jose stå ofte bag pølsegrillen, når der er fællesarrangementer i klubben. Han giver en hånd med på næsten alle de områder, hvor der skabes fællesskaber og oplevelser på tværs af årgangene.

 Josè og Camilla er med til at give en masse børn mange gode oplevelser i fodboldklubben.