Velkommen til tre nye

9. marts 2022 - skrevet af Andreas Lassen - kategori: Ungdom

De dygtige drenge på HB&I’s U13 T har fået tre nye holdkammerater. Det drejer sig om Rasmus Bønlykke Olsen, Marius Maul og Noah Dalsgaard, der er kommet til fra Rørby-Værslev efter at have været i forløb på U13 gennem længere tid.

Rasmus Bønlykke Olsen bor i Asmindrup og går i 6. klasse på Tømmerup Fri- og Efterskole. Den stærke og alsidige Rasmus startede som lyn og torden og scorede hattrick i sin første kamp for HB&I, men var uheldig i sin kamp nummer to, hvor han brækkede kravebenet – naturligvis efter at have lavet et mål først.

”Jeg landede simpelthen forkert efter en tackling, og det gjorde faktisk ret ondt,” fortæller Rasmus Bønlykke Olsen og fortsætter:

”Jeg er blevet taget enormt godt imod her i Holbæk, og jeg synes allerede, jeg er faldet godt til, så jeg glæder mig til, jeg må spille igen.”

Noah Dalsgaard bor også i Asmindrup og går i 6. klasse på Svebølle Skole. Han mener selv, han er bedst på de centrale pladser, hvor han da også allerede er faldet godt til på coach Magnus Wincentz’ mandskab.

”Mit mål for det næste års tid er sådan set bare at blive bedre inde på midtbanen,” siger Noah Dalsgaard.

Han synes, det har været nemt at komme til HB&I og falde ind i det nye kammeratskab.

”Jeg tror så også, det er godt, vi er tre, der kender hinanden på forhånd, så man ikke føler sig alene i starten,” siger Noah Dalsgaard.

Marius Maul går i 6. klasse på Skolen på Herredsåsen i Kalundborg, hvor han også bor. Han er en særdeles dygtig offensivspiller, hvorfor han også er en ombejlet, ung mand i den store fodboldverden. Han har altså valgt HB&I som næste step mod stjernerne, og det kræver lidt kørsel.

”Der er selvfølgelig et stykke vej til træning, men det er lige meget, for man glæder sig hver gang,” siger Marius Maul.

Hans mål for den kommende tid er enkelt.

”Jeg vil bare gerne blive bedre, og så vil jeg gøre mit bedste for at vise, at jeg er god nok til at spille her,” siger Marius Maul med klædelig beskedenhed.

Vi siger tak til drengene og til deres familier for tilliden og byder dem alle sammen velkommen i HB&I.

 

Billedtekst: Fra venstre ses de tre nye, dygtige spillere på U13, Rasmus, Marius og Noah, som bliver budt velkommen til klubben af HB&I's Head of Scouting, Niels Sørensen.