16-årigt stortalent: HB&I og Holbæk Sportsakademi gav mig spilleglæden tilbage..

30. marts 2022 - skrevet af Andreas Lassen - kategori: Ungdom

Siden Januar har cheftræner Jan Faber indlemmet det unge talent Magnus Døj som fast mand i DS truppen. Trods hans unge alder har Magnus allerede vist at han kan begå sig på senior niveau. I weekenden var han med i storsejren over Ringsted, blot 16 år - han imponerer alle!

Sportschef Morten Rutkjær: ”Allerede i efteråret fik vi gode meldinger fra talentsektoren om den gode udvikling Magnus var inde i. I de sidste 3 måneder har vi fulgt ham tæt og set en ung mand med et enormt potentiale. Så for os er det naturligt, at han allerede nu er inde omkring 1.holdstruppen, hvor han har imponeret alle.

Han er en fighter, en klog spiller og en ambitiøs ung mand, men vi kan også se, han har fået en god fodboldopdragelse i FC Nordsjælland.

Vi vil være en klub der giver unge spillere chancen og med Døj i front følger vi vores mål og ambitioner! Vi har mange unge akademispillere på vej fra talentsektoren, nærmest i overflod, der presser sig på. De vil på sigt, hvis de har tålmodighed, danne et super fundament for førsteholdet og talentudviklingen i Holbæk BI enten på DS- eller U-23-holdet.

I weekenden spillede Magnus venstre back, men har i opstarten spillet stort set alle pladser i backkæden og på midtbanen.

Jeg er stolt over at klubben har tillid til mig og allerede nu ser mig som en del af 1. holdstruppen. Jeg kom til klubben for 2 år siden, efter at have tilbragt flere gode og lærerige år i FC Nordsjælland. Jeg savnede lidt selvtillid og noget spillelyst, men begge dele har jeg fået tilbage via min skolegang og træning på Holbæk Sportsakademi og i HB&I. Jeg kan fornemme der sker gode ting i klubben og det vil jeg rigtig gerne være en del af” siger en stolt Magnus Døj.