U19-træner bliver ny assistent

29. januar 2021 - skrevet af Mads Munkholm - kategori: Senior

HB&I har for foråret 2021 tilknyttet Danijel Djekic som ny assistenttræner for klubbens 2. divisionshold. 30-årige Djekic kom fra klubbens U19-hold, hvor han har været cheftræner siden sommeren 2019.

Djekic er bosiddende i Holbæk med hustru og fire børn, og har som aktiv spillet fodbold i HB&I, og var i perioden 2012-14 en aktiv del af klubbens andethold i både sjællandsserien og serie 1. I maj 2012 blev Djekic efter en god periode på andetholdet udtaget til 2. divisionskampen mod Hvidovre. Det endte ikke med debut eller førsteholdskamp for HB&I, som i selvsamme opgør gav debut til Frederik Tingager - men det er en helt anden historie…

Efter en periode som ungdomstræner i HB&I blev Djekic tilknyttet Brøndby Masterclass, hvor han bl.a. bidrog med træning på træningsbanen, sparring med cheftræneren samt statistik- og analysearbejde. Endvidere fungerede Danijel Djekic også som ansvarlig for et af Brøndby Masterclass Talentcentre, og heri bestod arbejdet med at udvikle og give inspiration til fodboldtrænerne i samarbejdsklubberne. I 2019 blev han hentet tilbage til HB&I for at blive U19-træner sammen med Jakob Sjørslev.

Om valget af Danijel Djekic som ny assistenttræner tilLars Feist udtaler sportschef, Klaes Rasmussen, begejstret:

“Efter at Morten Rutkjær meddelte sin afgang, har vi haft samtaler med seks potentielle kandidater. Vi har været ret grundige i processen og derfor er jeg helt sikker på at vi har valgt rigtigt med Danijel som supplement til Lars Feist. Danijel er utrolig hårdtarbejdende og har allerede mange års erfaring som træner fra både vores egen talentafdeling - og med en enkelt afstikker til Brøndby IF. Danijel kender klubben indefra og har faktisk også trænet en del af spillerne som ungdomsspillere i klubben. Jeg er sikker på, at han bliver et stort aktiv for os i en spændende forårssæson”.

Danijel Djekic, som har A-trænerlicens, glæder sig ligeledes til at komme i gang, og udtaler:

”Jeg havde egentlig lagt en karriereplan med Klaes, som sigtede mod at blive en del af seniorholdet inden for fem år. Det er gået hurtigere, og det er jeg kun glad for. Jeg ser det som et skulderklap, og så synes jeg, at det sender et godt signal til klubbens øvrige trænere om, at vi også rekrutterer internt. Jeg er sikker på, at det vil motivere flere andre trænere i klubben, at vi også satser på vores egne. Jeg glæder mig utrolig meget til at bidrage og samarbejde med alle omkring holdet”

 

 

Evt. spørgsmål kan stilles til sportschef Klaes Rasmussen på tlf: 2077 5170.