Svær men ikke umulig

19. maj 2021 - skrevet af Alexander Peter Sønderhauge - kategori: Senior

På mandag den 24. maj kl. 13:30 tager Holbæk B&I imod en af topklubberne i rækken, nemlig Thisted FC. Det bliver en svær kamp, men ikke umulig. Så kom og giv jeres støtte og hjælp Holbæk til sejre. Hver og en af jer, kan gøre en forskel, for om det bliver 3 vigtige point eller ingen point. 

Du kan købe din billet på Boldbillet. (Der kan købes optil 3 billetter pr. ordre.) Når man skal købe en billet, skal man oplyse sit navn og mailadresse på grund af smitteopsporingen.

Reglerne for hver enkelte tilskuer, er de samme som da Holbæk tog imod Middelfart i lørdags. Man skal bære et mundbind på alle tidspunkter, udover når man sidder på sit tildelte sæde. (Grundet smitteopsporing, skal man placere sig på det tildelte sæde man nu får.) Man må derfor ikke rejse sig op under kampen uden mundbind.

Indgangen til tribunen er over ved lågen fra parkeringspladsens side. Ved indgangen skal man vise et gyldig coronapas, ellers vil der ingen adgang være. Børn under 15 år behøver ikke et coronapas for at komme ind.

Kom og hep på Holbæk den 24. maj kl. 13:30, når de tager imod Thisted FC. Vi i HBI håber på at se så mange af jer som muligt, fordi I kan være med til at gøre en forskel, om de 3 mulige point, bliver vores.