Sæson afgørende kamp

1. juni 2021 - skrevet af Alexander Peter Sønderhauge - kategori: Senior

På lørdag den 5. juni kl. 15:00 sker det. Det nemlig sæsonens sidste kamp og den bliver spillet hjemme imod Jammerbugt FC. Men det bliver ikke bare en kamp som alle andre. Det bliver nemlig en sæson afgørende kamp for HBI. De skal vinde for, at have en chance for at blive i division 2. Kom og giv alt den støtte du kan give og så skal vi nok få sikrede de 3 point. Du kan købe din billet på Boldbillet. (Der kan købes optil 3 billetter pr. ordre.) Når man skal købe en billet, skal man oplyse sit navn og mailadresse på grund af smitteopsporingen.

Indgangen til festen/tribunen er over ved lågen fra parkeringspladsens side. Ved indgangen skal man vise et gyldig coronapas, ellers vil der ingen adgang være. Børn under 15 år behøver ikke et coronapas for at komme ind.

Reglerne for at være til kampen, er de samme som de har været på det sidste. Man skal bære et mundbind på alle tidspunkter, udover når man sidder på sit tildelte sæde. (Grundet smitteopsporing, skal man placere sig på det tildelte sæde man nu får.) Man må derfor ikke rejse sig op under kampen uden mundbind.

Kom på lørdag og være med til sæsonens højdepunkt. Du kan være med til, at afgøre hvordan kampen ender og dermed kan afgøre, hvordan en hel sæsons arbejde kan slutte af. Så kom og lad os stå sammen den 5. juni kl. 15:00, når Holbæk B&I tager imod Jammerbugt FC.