Mikkel Kvist og Jeppe Illum overrasker!

1. juli 2021 - skrevet af Andreas Lassen - kategori: Senior

Det er med stor glæde at vi nu også kan oplyse, at den mangeårige Holbækker, Målmand Mikkel Kvist og den tidligere superliga spiller Jeppe Illum har valgt at berige klubben, med deres deltagelse på fodboldbanen i næste sæson i Danmarksserien.

På trods af, at Mikkel flytter til København for at studere, så er hans kærlighed for både fodbolden og Holbæk så stor, at han ikke kan holde sig væk fra HBI og det passer os faktisk rigtig fint.

Vi havde på forhånd ikke forventet at Jeppe Illum ville fortsætte, men der tog vi grueligt fejl. I forbindelse med flere samtaler efter at nedrykningen i Danmarksserien var en realitet, og sommervarmen var på sit højeste, er vi netop blevet enig om, at gøre brug af Jeppes mange år som prof spiller, med egen forhandling af kontrakter, samt hans generelle store indsigt i fodboldverden.

Jeppe vil derfor ud over at spille fodbold for HBI i næste sæson, også bidrage med hans kompetencer af forskellig karakter, hvorfor han kommer til at være Sportschefen behjælpelig i stillingen som Assisterende sportschef. Klubben glæder sig over samarbejdet i begge funktioner, og som naturligvis samtidig forventes at højne kvaliteten i vores fremtidige arbejde for at opnå og forfølge vores visioner i klubben.