Holbæk BI 1. senior tilknytter Jan Faber

5. januar 2022 - skrevet af Andreas Lassen - kategori: Senior

Holbæk BI 1. senior har lavet aftale med Jan Faber, om at blive en del af første holdets træner set up i Danmarksserien.

 

Jan har de seneste 4 sæsoner været cheftræner i Vordingborg IF, hvor han har formået at for klubben op fra serie 1 til Danmarksserien.

 

Jan vil komme til at have det primære ansvar for 1. holdet i Holbæk indtil en cheftræner findes. Derefter indgår han i trænertemaet sammen med den kommende træner.

 

Sportschef Morten Rutkjær: ”Vi har været så heldige at få tilknyttet Jan Faber, som en del af staben på 1. holdet i Holbæk BI. Jan har været en frontfigur for Vordingborg og en hans store styrker, som vi er gået skarpt efter, er at han er eminent til at samle folk omkring sig selv og få et hold til at præstere sammen. Det må siges at være en stor præstation at han har formået at få Vordingborgholdet op gennem rækkerne på få år. Det er kæmpe respekt herfra”.

Vi kigger stadig efter en god trænerpersonlighed som kan indgå i i staben med Jan. Men jeg har ro i maven, og med Jan har vi en kompetent træner der kan udfylde rollen. Hvis det først bliver til sommer, så er den bare sådan – det vigtigste er at vi finder den rette”, udtaler Rutkjær.

 

”Vi tager Jan ind i klubben, først fordi han er en fantastisk fyr, men samtidig er han også er person der er faglig dygtig, grundig og som kan samle folk og bidrage til vores nye sportslige set up. Han er en vinder, men han kan bidrage til projektet og så passer han perfekt ind i klubben ud som person. Han kender stort hele truppen, så det er et kæmpe plus.

 

Jan Faber: ”Efter nogle spændende og lovende samtaler med Morten Rutkjær, var jeg slet ikke i tvivl om, at det ville være et drømmejob at få lov til at være en del af en stolt traditionsklub, som Holbæk i allerhøjeste grad er. Det emmer af fodbold og Holbæk Sportsby har nogle fantastiske rammer. De tiltag der er taget i Holbæk BI med det nye sportlige set up, ramte mig i allerhøjeste grad. Jeg kommer til at være en del at større gruppe, som har en masse erfaring og som jeg kan spare med. Det ser jeg frem til.

 

Jan tiltræder på mandag hvor truppen starter op.

 

VELKOMMEN til Jan :)