HB&I lejer igen duo i HB Køge

1. februar 2021 - skrevet af Mads Munkholm - kategori: Senior

I efteråret lejede HB&I Christian Jørgensen og Abdul Hamzah i HB Køge. Førstnævnte endte som fast mand på den centrale midtbanespillere, og der er i dag opnået enighed om, at 18-årige Casper Jørgensen fortsætter i HB&I for forårssæsonen. Casper Jørgensen er således noteret for otte førsteholdskampe for HB&I.

Ghanesiske Abdul Hamzah har fået ophævet sin kontrakt i HB Køge, og er vendt tilbage til Inter Allies FC i hjemlandet, og i stedet skifter 19-årige Christian Toftdahl ligeledes til HB&I på en lejeaftale. Toftdahl kan spille flere positioner på midtbanen, og er foreløbigt noteret for otte førsteholdskampe for HB Køge.

Det er således forventningen, at Casper Jørgensen og Christian Toftdahl med deres erfaring fra en klub i den næstbedste række vil være med til at løfte niveauet i vores 2. divisionskampe og bringe sult ind i vores træningsgruppe, som gerne skulle inspirere nogle af vores egenudviklede spillere til at ville endnu mere. Tilgangen skal ses som et rigtig godt supplement til vores gruppe af spillere, som i forvejen indeholder både lokale kulturbærere, lokale unge spillere samt spillere udefra som er på spring til næste niveau.

Sportschef Klaes Rasmussen udtaler om tilgangen af den talentfulde HB Køge-duo følgende:

”Jeg er flere gange blevet citeret for, at vi skal gå efter at løfte ’overliggeren’ hos os i alt hvad vi foretager os. Lejeaftalerne med Casper Jørgensen og Christian Toftdahl gør det. Som både talent- og sportschef er jeg optaget af, at vi skal skabe et miljø hvor HB&I er et udviklingssted og et springbræt til højere niveau. Casper og Christian er præcis det vi søger: Sultne spillere, som har ambitioner om endnu mere. Samtidig skal de selvfølgelig kunne løfte overliggeren i både kamp og træning. Og det kan de. Casper og Christian har ingen friplads hos os. De skal konkurrere på lige vilkår med alle andre, men vi forventer at de kan bidrage med masser af kvalitet i kampene og masser af sult og energi i træningshverdagen.”

Ud over tilgangen af Casper Jørgensen og Christian Toftdahl, er der endvidere lavet aftale med 22-årige Hervé Gamys som kommer fra Avedøre. Gamys er midtstopper, og har tidligere spillet U17-fodbold i HB&I i forbindelse med ophold på Holbæk Sportsakademi inden ophold i både HB Køge, Frem og senest Avedøre.

Siden sin tiltrædelse som sportschef har det ikke været nogen hemmelighed, at Klaes Rasmussen har været på jagt efter en midtstopper, da der har været tyndt besat i det centrale forsvar. Om Hervé Gamys udtaler Klaes Rasmussen:

”Vi kender Hervé rigtig godt, da han spillede som U17-spiller hos os inden han tog videre til HB Køge. Hervé er en spillende midtstopper med gode indslag i det opbyggende spil. Han mestrer både det korte og lange spil som midtstopper. I forsvarsspillet er han en forudseende spiller der godt kan lide at læse spillet og bryde boldene snarere end at krige og duellere med modstanderen. Hervé skal bygges op efter en periode med lidt mindre aktivitet, men vi forventer at han vil kunne indgå i kamp allerede i førstkommende weekend”.

 

Evt. spørgsmål kan stilles til sportschef Klaes Rasmussen på tlf: 2077 5170.