Der er igen adgang for tilskuere

10. maj 2021 - skrevet af Alexander Sønderhauge - kategori: Senior

Lørdag den 15 maj kl. 14:00 tager Holbæk i mod Middelfart. Det bliver en kamp, hvor begge hold vil kæmpe til det sidste sekund, om de tre point der er på højkant. Det derfor vi i HBI er glade for, at udmelde at der igen er adgang for tilskuere. 
Du kan købe din billet på Boldbillet. (Der kan købes optil 3 billetter pr. ordre.) Når man skal købe en billet, skal man oplyse sit navn og mailadresse på grund af smitteopsporingen.

Indgangen til tribunen er det samme sted som sidst, da Holbæk tog i mod Dalum IF. Det er nemlig over ved ved lågen fra parkeringspladsens side. Ved indgangen skal man vise et gyldig coronapas, ellers vil der ingen adgang være. Børn under 15 år behøver ikke et coronapas for at komme ind.

Man skal bære et mundbind på alle tidspunkter, udover når man sidder på sit tildelte sæde. (Grundet smitteopsporing, skal man placere sig på det tildelte sæde man nu får.) Man må derfor ikke rejse sig op under kampen uden mundbind.

Kom og støt Holbæk på lørdag kl. 14:00. Hver en tilskuere kan gøre en forskel, og derfor håber vi, at se så mange af jer som muligt, når Holbæk tørner sammen med Middelfart.