Godt Nytår!

2. januar 2022 - skrevet af Kim Stroustrup - kategori: Klubnyt

Til alle HBI’ere – Godt Nyt År

 

Vi har været igennem snart 2 år med Corona. Det har ikke været nemt at gøre vores fodboldklub bedre samt opbygge en ny kultur i Holbæk Sportsby – efter flytningen fra Borgmestergårdsvej.

 

Det er jo dejligt med de spritnye faciliteter i Sportsbyen – men vi må samtidig erkende, at logistikken og sammenholdskraften i fodboldklubben har været en svær størrelse for foreningen at håndtere!

 

Med det nye byggeri tæt på opvisningsbanen i Sportsbyen har klubben fået en unik mulighed for at få et samlingssted for alle klubbens medlemmer – en opgave vi bliver godt hjulpet med af Sparekassen Sjælland i et storsponsorat. Vi glæder os til at kunne byde alle medlemmer velkommen i klubbens kommende klubhus – formentlig i april 2022.

 

Bestyrelsen udarbejdede i april - maj måned en Vision og en Strategi for, hvad HB&I gerne vil for medlemmerne i de kommende år. For at følge denne vision, har første skridt været, at medlemmerne skulle have vores eget samlingssted i Holbæk Sportsby. Et sted, hvor medlemmerne kan skabe en ny kultur sammen. Alle både store og små skal være med. HB&I skal ikke kun være en fodboldklub for vores mange førstehold – i HB&I vil vi opbygge gode kammeratskaber for alle aldre - det SKAL være sjovt og trygt at komme i HB&I.

 

HB&I´s bestyrelse har lige nu gang i mange nye projekter, som vi gerne vil inddrage alle medlemmer i. Fordi vi og alle de rigtig mange frivillige kan kun løse opgaverne, hvis vi gør det sammen.

 

Breddefodbolden:

Bestyrelsen har netop opslået en stilling op som breddechef. Det har en høj prioritet for bestyrelsen, at vi får den rette medarbejder til at repræsentere breddeholdene fra U13 – Senior. Den kommende breddechef skal sikre, at de praktiske forhold fungerer på årgangene – fremme et godt og socialt miljø – samt sikre, at HB&I er en attraktiv fodboldklub for unge uanset niveau i Holbæk og omegn.

 

Talentafdelingen:

Her har HB&I lavet en aftale med en ny Talentchef. Vi har ansat Steen Gleie fra 1.januar 2022, som nogen af jer måske kender fra FCK. Steen´s første opgave bliver at vejlede og rådgive de mange trænere i afdelingen – således at der arbejdes efter den blå tråd med talentudviklingen – og i tæt samarbejde med Akademiet på Stenhus Kostskole.

 

Seniorafdelingen:

Her har HB&I ansat Morten Rutkjær som Sportschef med ansvaret for den sportslige ledelse. Morten er nu i gang med at lave aftaler med alle nødvendige trænere og ledere, og han vil melde ud i takt med at tingene falder på plads i starten af det nye år.

 

 

Pigeafdelingen:

Her har HB&I lavet en aftale med Steen U. Hansen, om at hjælpe med at få organiseret en pige afdeling, der skal bygges op fra bunden. Det er vigtigt at sige, at vores mål er et godt miljø for alle de piger, der har lyst til at starte med at spille fodbold. Vi håber på, at når vores spillere bliver ældre, at HB&I i samarbejde med andre klubber i Holbæk kommune kan samle dygtige pigehold, som ikke alle nødvendigvis skal spille i Holbæk Sportsby. Det er vigtigt for HBI, at vi får så mange piger til at spille fodbold så længe som muligt, og ikke hvor de spiller i Holbæk kommune.

 

Børneafdelingen:

Desværre har Christian Sloth opsagt sin stilling som børneudvikler. Stillingen kommer ikke til at stå ubesat hen, idet vi har opslået stillingen på ny, så vi i løbet af foråret vil have en ansvarlig for Børnefodbolden fra de helt små 4 – 5 årige og op til U-12. Den nye børneudvikler kommer også til at få ansvaret for klubbens børneakademi.

 

 

 


Med disse ord ønsker vi alle i HB&I en god jul og et godt nytår

 

Med venlig hilsen

 

Kim Stroustrup

Formand