Tilskuerinformationer til kampen mod Vejgaard BK

16. juni 2020 - skrevet af Mads Munkholm - kategori: Senior

HB&I spiller hjemmekamp lørdag den 20. juni kl. 14.00 (bemærk nyt tidspunkt!), når Vejgaard besøger Holbæk Sportsby.

For at det bliver den bedst mulige og en sikker oplevelse følger her nogle anbefalinger til, hvordan vi tager hensyn til hinanden på stadion.

  • Kom i god tid, så vi undgår for stor kødannelse lige op til kampstart.
  • Følg skiltning samt anvisning ved stadion og hold altid én meters afstand til andre personer ved indgangen, under ophold og ved afgang.
  • Bliv så vidt muligt på din plads før og under kampen.
  • Vend ryggen til de andre tilskuere på din række, når du bevæger dig til og fra din siddeplads.
  • Hold god håndhygiejne, benyt de opstillede håndspritdispensere og undgå så vidt muligt at røre dig selv i ansigtet, ved håndtag, gelændere etc.
  • Undgå kram, highfives og tæt kontakt med de personer, der ikke er nærtstående.
  • Hvis du er sammen med andre i en gruppe, så vær opmærksom på ikke at blande jer med andre grupper.
  • Vær opmærksom og tag hensyn ved jubel, sang og råb.

Til den kamp har vi igen mulighed for at lukke et tilskuere ind, og billetterne bliver sat til salg på billetto.dk onsdag den 17. juni kl. 19.00. Der vil ikke være mulighed for at købe billet ved indgangen - kun i forsalg og på følgende link: https://billetto.dk/e/2-division-holbaek-b-i-vejgaard-bk-billetter-453896

I forhold til seneste hjemmekamp åbner vi op for flere tilskuere, men vær opmærksom på at dørene først åbnes en halv time før kampstart. På stadionet i Holbæk Sportsby er der siddepladser til 320 tilskuere, men for at sikre sundhedsmyndighedernes retningslinjer bliver tilskuerkapaciteten reduceret til det halve, og derved må blot 160 personer være tilstede på lægterne. Der er indgang til stadionet gennem indgangen til Sportsbyen på 1. sal i området omkring omklædningsfaciliteterne til svømmehallen.

Til denne kamp vil alle billetter af praktiske årsager være enhedsbilletter (dvs. ingen separate pensionist- eller børnebilletter), og alle skal have billet gyldig billet for at komme ind. Divisionsforeningen meddeler endvidere, at evt. sæsonkort, divisionskort, kampbilletter fra Divisionsforening og klubbens egne indgangskort/billetter annulleres resten af foråret og disse vil ikke kunne bruges til kampen.

Billetten skal enten printes eller fremvises på mobiltelefon ved indgangen. Der vil være en begrænsning på to billetter pr. billetkøber.

For at kunne spore eventuel smitte efterfølgende er det vigtigt, at billetkøberen selv bruger billetterne. De(n) må ikke sælges eller gives videre til andre.

HB&I’s netværkspartnere har fået besked pr. mail omkring adgang mm.

Det er et krav, at alle tilskuere på stadion er siddende tilskuere. Det betyder, at det kun er tribunen, der vil være åben. Her skal tilskuerne tage plads på de markerede sæder og følge alle de anvisninger, der måtte være. Vi vil gøre det hele så smidigt med de vilkår, som gælder.

HB&I gør endvidere opmærksom på, at det er forbudt, at forsamle sig mere end 50 personer i området uden for stadionet i Holbæk Sportsby, og klubben opfordrer i stedet sine tilskuere til købe gyldig billet. Bryder personer uden for stadionet forsamlingsforbuddet, kan HB&I ikke holdes ansvarlig.

 

Lad os hjælpes ad med det hele – god kamp til alle!