Tilskuer- og billetinformation til kampen mod Brabrand 21/11-2020

15. november 2020 - skrevet af Mads Munkholm - kategori: Senior

HB&I spiller efterårets sidste hjemmekamp lørdag den 21. november kl. 14.00, når Brabrand IF gæster Holbæk Sportsby.

For at det bliver den bedst mulige og en sikker oplevelse følger her nogle anbefalinger til, hvordan vi tager hensyn til hinanden på stadion.

  • Kom i god tid, så vi undgår for stor kødannelse lige op til kampstart. Dørene åbnes kl. 13.30
  • Følg skiltning samt anvisning ved stadion og hold altid én meters afstand til andre personer ved indgangen, under ophold og ved afgang.
  • Bliv så vidt muligt på din plads før og under kampen.
  • Vend ryggen til de andre tilskuere på din række, når du bevæger dig til og fra din siddeplads.
  • Hold god håndhygiejne, benyt de opstillede håndspritdispensere og undgå så vidt muligt at røre dig selv i ansigtet, ved håndtag, gelændere etc.
  • Undgå kram, highfives og tæt kontakt med de personer, der ikke er nærtstående.
  • Hvis du er sammen med andre i en gruppe, så vær opmærksom på ikke at blande jer med andre grupper.
  • Vær opmærksom og tag hensyn ved jubel, sang og råb.

Billetsalg:

Grundet COVID-19-restriktioner vil der være et begrænset antal billetter til salg, og billetterne til kampen bliver sat til salg på billetto.dk onsdag den 18. november kl. 19.00. Der vil ikke være mulighed for at købe billet ved indgangen - kun i forsalg og på følgende link: 

https://billetto.dk/e/2-division-vest-holbaek-b-i-brabrand-if-billetter-492663

Divisionsforeningens turneringsadministration meddeler endvidere, at der ikke vil være adgang til kampen for tilskuere af udeholdet.

Adgang til stadion:

Som til de seneste hjemmekampe har vi åbnet op for tilskuere, men vær opmærksom på at dørene først åbnes en halv time før kampstart, dvs. kl. 13.30.

På stadionet i Holbæk Sportsby er der siddepladser til 320 tilskuere, men for at sikre sundhedsmyndighedernes retningslinjer bliver tilskuerkapaciteten reduceret til det halve, og derved må blot 160 personer være tilstede på lægterne. Der er indgang til stadionet gennem indgangen til Sportsbyen på 1. sal i området omkring omklædningsfaciliteterne til svømmehallen. Bemærk endvidere, at da der er indgang gennem Holbæk Sportsby skal der således bæres mundbind eller vesir. Værnemidlet kan fjernes, når man sidder på sin plads på stadion.

Til denne kamp vil alle billetter af praktiske årsager være enhedsbilletter (dvs. ingen separate pensionist- eller børnebilletter), og alle skal have billet gyldig billet for at komme ind. Divisionsforeningen meddeler endvidere, at evt. sæsonkort, divisionskort, kampbilletter fra Divisionsforening og klubbens egne indgangskort/billetter annulleres og disse vil ikke kunne bruges til kampen.

Billetten skal enten printes eller fremvises på mobiltelefon ved indgangen. Der vil være en begrænsning på to billetter pr. billetkøber.

For at kunne spore eventuel smitte efterfølgende er det vigtigt, at billetkøberen selv bruger billetterne. De(n) må ikke sælges eller gives videre til andre.

HB&I’s sponsorer og samarbejdspartnere har fået besked pr. mail omkring adgang mm.

Det er et krav, at alle tilskuere på stadion er siddende tilskuere. Det betyder, at det kun er tribunen, der vil være åben. Her skal tilskuerne tage plads på de markerede sæder og følge alle de anvisninger, der måtte være. Vi vil gøre det hele så smidigt med de vilkår, som gælder.

HB&I gør endvidere opmærksom på, at det er forbudt, at forsamle sig mere end ti personer i området uden for stadionet i Holbæk Sportsby, og klubben opfordrer i stedet sine tilskuere til købe gyldig billet. Bryder personer uden for stadionet forsamlingsforbuddet, kan HB&I ikke holdes ansvarlig.

Code of Conduct – adfærdskodeks:

Divisionsforeningen har udarbejdet et adfærdskodeks, som I bede vores tilskuere være opmærksom på. Det skal sikre god opførsel og adfærd. Adfærdskodeks kan ses herunder.

 

Lad os hjælpes ad med det hele – god kamp til alle!