Talentchef Klaes Rasmussen kommer til at gøre en forskel

30. september 2020 - skrevet af Mads Munkholm - kategori: Ungdom

HB&I lavede sidste måned aftale med Klaes Egel Rasmussen om at blive talentchef. Aftalen vækker glæde hos klubbens tekniske chef Morten Rutkjær. 

“Jeg er meget glad på klubbens vegne, at man har formået at få en så vellidt og ikke mindst kompetent person ind som talentchef. Med Klaes er der retning og følgeskab, og jeg ser og mærker allerede nu gode energier - bare ved hans tilstedeværelse. Klaes kommer med ny viden og ideer fra hans ophold i norsk fodbold som han kan videreføre i HB&I med det samme”, mener Rutkjær som fortsætter:

”Det har enorm betydning for os i trænerteamet i divisionstruppen, at vi ved at der arbejdes knald hårdt i et stærkt set-up i ungdomssektoren, så vi forhåbentlig kan hive de unge talenter op tidligere og bruge dem på vores førstehold. HB&I er en udviklingsklub med en målsætningen om, at 75 pct. af alle spillere på førsteholdet kommer fra egen ungdomsrække. Det kræver, at der er et ordentligt træningsmiljø og et seriøst og velfungerende talent-set-up. Lige nu har de fleste spillere den rigtige ”fodboldpakke” hvor de træner på Holbæk Sportsakademi om formiddagen og klub om aftenen. Klaes kommer til at stå for koordineringen i forhold til de to institutioner og det fuldender bare produkter”, siger en meget begejstret Morten Rutkjær, som ligeledes er akademiansvarlig på Holbæk Sportsakademi.