Tak til alle frivillige i HB&I!

25. september 2020 - skrevet af Mads Munkholm - kategori: Klubnyt

Fredag den 25. september 2020 er det tid til at hylde dem, som i regn og blæst, hverdag og weekend gør en ekstra indsats i HB&I.

I forbindelse med FrivilligFredag vil klubbens bestyrelses gerne sige tak og give et stort skulderklap til de mange frivillige, som yder en stor indsats i HB&I.

Vi kender dem alle sammen. De frivillige. Træneren, der i alt slags vejr står på sidelinjen. Kassereren, der får klubbens økonomi til at hænge sammen, og kontrolløren, der altid sikrer en professionel af klubbens førsteholdskampe. Men de frivillige er også dem, som arbejder i kulisserne og løser hverdagens praktiske udfordringer, når der er behov for en ekstra hånd.

Det danske foreningslivs eksistens baserer sig på gode frivillige kræfter. De frivillige i vores fodboldklub skaber rammerne for stærkt fællesskab og gode oplevelser. Uden dem ville HB&I ikke overleve. De frivillige står bag det sprudlende, danske foreningsliv, og derfor skal der på denne FrivilligFredag lyde en stor tak til alle klubbens frivillige - ingen nævnte, ingen glemte!