Stillingen i 2. division fryses: HB&I rykker i nedrykningsspil

19. maj 2020 - skrevet af Mads Munkholm - kategori: Senior

Divisionsforeningen udsendte mandag den 18. maj en pressemeddelelse om hvordan 2. division kan genstartes. Strukturen er, at den nuværende stilling i 2. division øst og vest fryses, og klubberne nu rykker videre til op- og nedrykningsspillet - hvis 2. division bliver en del af genåbningens fase 3 den 8. juni. Dermed skal der spilles seks runder mere af 2. division med start senest 17. juni og afslutning 5. juli.

Følgende er yderligere blevet besluttet:

  • Der spilles ikke flere kampe i grundspillet. I stedet går slutspillet i gang, hvor top 6 fra øst og vest spiller om oprykning, mens de nederste 6 i øst og vest spiller om at undgå nedrykning. Holdene tager alle point og mål med i slutspillet.
  • Der skal spilles 6 kampe - 3 hjemmekampe og 3 udekampe. Kampene vil være mod de seks hold, som kommer fra den anden pulje. I HB&I’s tilfælde vil modstanderne være Vejgaard, Ringkøbing, FC Sydvest, VSK Aarhus, Dalum og Næsby.
  • Hvis 2. division ikke er en del af genåbningsfase 3 (senest fra den 8. juni), slutter sæsonen uden flere kampe, og så vil man tage stilling til op- og nedrykning.

Du kan læse hele Divisionsforeningens pressemeddelelse her