Sponsor med samfundssind: Corona-donation til HB&I

18. maj 2020 - skrevet af Mads Munkholm - kategori: Klubnyt

Mandag den 18. maj 2020 blev bredde- og ungdomsfodbolden i HB&I genoptaget, og det med en ny ”Corona-sponsor” på sidelinjen.

Corona-krisen satte som bekendt en stopper for al fodbold i HB&I. Krisen har været hård for mange af klubbens sponsorer, men mange sponsorer hænger i og støtter fortsat klubben. Det er dejligt, at vores sponsorer - netop i denne tid - bakker op, og i HB&I sætter vi stor pris på vores sponsoreres engagement og opbakning

Virksomheden Croda Danmark A/S - beliggende i Frederikssund - har i forbindelse med genåbningen valgt at donere 30 liter desinfektionsflasker samt wipes til afføring af rekvisitter såsom bolde, kegler osv. Vi er meget glade for, at Croda Danmark A/S i den grad udviser samfundssind, og med donationen hjælper med at få vores bredde- og ungdomsspillere tilbage på træningsbanen.

Croda Denmark A/S er verdens førende producent af adjuvanter, der er hjælpestoffer til vacciner. Virksomheden arbejder i henhold til Pharma GMP og eksporterer til kunder over hele verden. Adjuvanter bruges årligt i mere end 2 milliarder vaccinedoser til human og veterinær brug. Virksomhedens produkter bidrager bl.a. til den tilsigtede virkning af vacciner mod livmoderhalskræft, polio, hepatitis, difteri, kikhoste, botulisme og miltbrand. Endvidere deltager Crodas produkter i en række af de forsøg, der i øjeblikket er i gang med henblik på en vaccine mod COVID-19.