Spørgsmål og svar - adgang for tilskuere til hjemmekampen mod VSK Aarhus

13. juni 2020 - skrevet af Mads Munkholm - kategori: Senior

Fredag aften blev billetterne til hjemmekampen mod VSK Aarhus sat til salg. Vi glæder os til at tage imod vores tilskuere, samarbejdspartnere osv. Under COVID-19 situationen er der nogle særlige ting vi skal være opmærksomme på for at det bliver en god og sikker oplevelse. Divisionsforeningen har udarbejdet en såkaldt ”Code of Conduct for tilskueradfærd”, som vi beder vores tilskuere være opmærksom på. Vi skal til kampen tage hensyn og gennem vores adfærd ikke bidrage til smittespredning.

Code of Conduct for tilskueradfærd:

  • Begynd din planlægning af stadionturen ved først at orientere dig på din fodboldklubs hjemmeside, app, osv. om de konkrete forhold, som er gældende på din fodboldklubs stadion.
  • Planlæg din transport til stadion, så du undgår tæt kontakt med mange mennesker
  • Følg skiltningen og anvisningerne ved stadion og hold altid 1 meters afstand til andre personer ved indgangen, under ophold og afgang
  • Bliv så vidt muligt på din anviste siddeplads før og under kampen.
  • Vend ryggen til de andre tilskuere på din række, når du bevæger dig til og fra din anviste siddeplads
  • Orienter dig om ruten til toiletter, boder m.m.
  • Hold god håndhygiejne, benyt de opstillede håndspritdispensere og undgå så vidt muligt at røre dig selv i ansigtet, ved håndtag, gelændere m.v.
  • Undgå kram, highfives og tæt kontakt med personer, der ikke er nærtstående
  • Hvis du er sammen med andre i en gruppe, så vær opmærksom ikke at blande jer med andre grupper
  • Vær opmærksom og tag hensyn ved jubel, sang og råb

Hvordan kommer man ind til kampen i Holbæk Sportsby?

Kom i god tid, og mød kun op, hvis du har gyldig billet.

Der er indgang til tribunen gennem indgangen til Sportsbyen på 1. sal i området omkring omklædningsfaciliteterne til svømmehallen.

HB&I har registreringslister med samtlige tilskuere, hvor  kontaktinformationer fremgår. Det sker af hensyn til eventuel senere smitteopsporing hvis det skulle vise sig, at en person, der er ramt af Covid-19 har været til stede på stadion.

Der sælges ikke billetter i indgangen. Mød derfor kun op, hvis du er i besiddelse af en gyldig billet. Alle skal have billet gyldig billet for at komme ind. Divisionsforeningen meddeler endvidere, at evt. sæsonkort, divisionskort, kampbilletter fra Divisionsforening og klubbens egne indgangskort/billetter annulleres resten af foråret og disse vil ikke kunne bruges til kampen.

Vi anbefaler, at man følger myndighedernes retningslinjer; hold afstand, vask/sprit hænder og nys i ærmet.

Hvor skal jeg sidde?

Tilskuere skal – med afstand – sidde på de markerede områder på hovedtribunen. De fleste sæder på tribunerne vil være spærret af, så der vil være én meter mellem hver tilskuer. Det er ikke tilladt at stå op og overvære kampen. Man skal sidde ned på et af tribunesæderne.

Hvor køber jeg mad og drikkevarer?

Der er ingen servering af grillpølser eller drikkevarer på stadion. Al salg foregår i Sportsbyens café, som du passerer inden du går op på første sal i Sportsbyen. Der kan ikke betales med kontanter. Der kan udelukkende betales med kort eller MobilePay.

Hvor går jeg på toilettet?

Når du sidder på hovedtribunen skal du bruge toiletterne på Sportsbyens første sal. Toiletterne er placeret over for omklædningsfaciliteterne til svømmehallen.

Husk god håndhygiejne.

Der vil være spritdispenserer flere steder på stadion, som vi kraftigt opfordrer til at blive brugt.

Hvordan kommer jeg ud fra stadion efter kampen?

Benyt samme vej som du kom ind ad. Husk afstand.

 

Rigtig god kamp!