Sloth er HB&I’s nye børnefodboldudvikler

11. januar 2021 - skrevet af Mads Munkholm - kategori: Ungdom

I efteråret meddelte daværende børnefodboldudvikler, Anders Hall, at han ønskede at stoppe i HB&I. Ny mand som klubbens nye børnefodboldudvikler (U5-U12) er 45-årige Christian Sloth, som efter ti år i Tuse IF nu rykker ”øst på” for at videreudvikle og styrke børnefodbolden i HB&I.

Den fynskfødte Sloth er bosat med sin hustru og to børn i Holbæk, og har gennem 11 år været ansat på Idrætsefterskolen Klintsøgaard som underviser på skolens fodboldlinje. Fodbold har fyldt meget i både arbejde og fritid. Sidstnævnt hos Tuse IF, hvor Christian Sloth har haft mange forskellige roller som børne- og ungdomstræner, ungdomskonsulent, udvalgs- og bestyrelsesmedlem. Siden 2016 har han været ansat som idrætskonsulent i DGI Midt- og Vestsjælland med ansvar for bl.a. at udvikle børnefodbold.

Talent- og sportschef i HB&I, Klaes Rasmussen, er begejstret over, at det har været muligt at rekruttere Christian Sloth til HB&I:

”Jeg er meget glad for at vi har ansat Christian som vores nye børnefodboldudvikler. Christian var min topkandidat til funktionen. Han har god faglighed, stor erfaring med børnefodbold og ikke mindst bred viden om foreningslivet gennem sit job i DGI. Ham bliver vi glade for i HB&I”.

 

Som børnefodboldudvikler bliver Christian Sloth ansat i en halvtidsstilling, og det betyder at han samtidig går ned i tid hos DGI Midt- og Vestsjælland. Denne kombination ser Sloth som en god mulighed for at arbejde med børnefodbolden:

”Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang. Jeg brænder for børnefodbolden og foreningslivet generelt. Der er et fantastisk fundament at bygge på i HB&I. Nuværende og tidligere engagerede mennesker i klubben har beskrevet retningslinjerne for børnefodbolden, som er et stærkt arbejdsredskab at tage udgangspunkt i. For mig handler det om at give børnene den bedst mulige start på det foreningsliv, som er så unikt for Danmark. Børnene lægger så mange timer i deres fritidsaktiviteter, så vi skal huske, at det har en stor betydning for deres udvikling som menneske. Det er derfor ikke ligegyldigt, hvad og hvordan vi gør tingene. Vi skal sikre, at det skal være sjovt og trygt at gå til fodbold med kammeraterne, når børnene er små. Det skal give dem lyst til at lære endnu mere ”.

 

Christian Sloth vil således blive et kendt ansigt på banerne i Holbæk Sportsby, når fodbolden genåbner igen, og han ser således frem til samarbejdet med forældre, trænere og frivillige:

”Lige som alle andre steder skal det være attraktivt at være frivillig og give en hånd med i klubben. Det er lige meget, om det er som træner, holdleder eller i en anden rolle, som skal dækkes i klubben. Ingen klub uden frivillige. Jeg kommer til at have en masse dialog med mange frivillige og vil gøre mit bedste for, at de har de bedste arbejdsbetingelser”, udtaler Sloth afslutningsvis som 1. marts 2021 starter i HB&I.

 

Velkommen til Christian Sloth!

 

Spørgsmål kan stilles til talent- og sportschef Klaes Rasmussen på tlf: 2077 5170