Nedlukningen af HB&I fortsætter - men støt gerne HB&I’s 2. divisionshold

23. marts 2020 - skrevet af Mads Munkholm - kategori: Klubnyt

Statsminister Mette Frederiksen har her til eftermiddag meddelt, at den delvise nedlukning af det danske samfund fortsætter til og med den 13. april 2020 i et forsøg på at mindske spredningen af coronavirus i Danmark. Coronakrisen har således vendt op og ned på alles hverdag, og der er kæmper udfordring for os alle. Idrætten er ingen undtagelse, og fodbolden er hårdt ramt.

I tirsdags valgte klubbens bestyrelse at hjemsende klubbens fem fastansatte samt klubbens frivillige trænere og lederne. Alle er hjemsendt i håbet om, at klubben kan få del i regeringens hjælpepakke, jf. Trepartsaftalen vedrørende lønkompensation.

Krisen har allerede trukket sorte skyer over vores klub, som er lukket. Al holdtræning er suspenderet og aktuelt har Divisionsforeningen meddelte, at al divisionsfodbold er suspenderet på ubestemt tid.

Som alle andre virksomheder og foreninger, vil krisen rammer HB&I økonomisk hårdt. Hvis du ønsker at støtte HB&I med et støttebeløb, så er det muligt at indsætte et støttebeløb på klubbens MobilePay: 58058 (Holbæk B&I - Holbæk Stadion)

Alle beløb vil gøre en forskel. Tak for opbakningen!