Kontingent under Coronaudbruddet

19. januar 2021 - skrevet af Mads Munkholm - kategori: Klubnyt

Det er ved at være tid til betaling af halvårskontingent, og i disse tider med corona-restriktioner hvor fodbolden ligger stille, har flere medlemmer spurgt om der bliver tilbagebetalt kontingent?

I klubbens bestyrelse har vi valgt ikke at tilbagebetale kontingent for de perioder, hvor fodboldaktiviteterne er nedlukket. Vi følger dermed indstillingen fra Danmarks Idrætsforbund (DIF), som opfordrer vores medlemmer til at udvise samfundssind, ansvarlighed og bakke HB&I op i denne svære tid.

Mange fodboldaktiviteter er som bekendt lukket ned i HB&I. Klubbens 2. divisionshold er sågar de eneste som i har opstartet vintertræningen, og det skyldes, da 2. division fortsat en del af erhvervet "professionel fodbold". Det betyder at spillere og trænere omkring 2. divisionsholdet er undtaget de restriktioner, der ellers gælder i Danmark - en beslutning både Kulturministeriet og Divisionsforeningen står bag.

Når man betaler kontingent i HB&I, betaler man for et medlemskab af en idrætsforening. HB&I er en forening, som ikke skal ”tjene penge” på vores medlemmer, og situationen i klubben er derfor anderledes end eksempelvis kunders forhold i kommercielle fitnesscentre. HB&I skal i stedet tilbyde de bedste muligheder inden for fodbold til alle medlemmer - til et rimeligt kontingent.

Vi har som forening fortsat en række omkostninger, som skal betales - og disse bliver som udgangspunkt ikke mindre af, at fodboldaktiviteten i HB&I er lukket ned.

Derfor tilbagebetaler vi ikke kontingent for den periode, hvor vi ikke kan træne eller spille kamp.

 

På forhånd tak for jeres forståelse.

Bestyrelsen i HB&I