Kontingent under Corona-epidemien

1. april 2020 - skrevet af Mads Munkholm - kategori: Klubnyt

Den 1. februar 2020 var der betalingsfrist for klubbens halvårskontingent, og i denne ”Corona-tid”, hvor fremtidsudsigterne er uvisse, har flere medlemmer spurgt om der bliver tilbagebetalt kontingent, når nu fodbolden ligger stille?

I klubbens bestyrelse har vi valgt ikke at tilbagebetale kontingent for den periode, hvor fodboldaktiviteterne er nedlukket. Vi følger dermed indstillingen fra Danmarks Idrætsforbund (DIF), som opfordrer vores medlemmer til at udvise samfundssind, ansvarlighed og bakke HB&I op i denne svære tid.

Et kontingent i en idrætsforening som HB&I er betaling for et medlemskab - og ikke betaling for en ydelse, som eksempelvis i et fitnesscenter. HB&I er forening, som ikke skal ”tjene penge” på vores medlemmer, og situationen i HB&I er derfor anderledes end kunders forhold i kommercielle fitnesscentre. HB&I skal i stedet tilbyde de bedste muligheder inden for fodbold til alle medlemmer - til et rimeligt kontingent. Det håber vi, at I oplever - for det gør ikke bare bestyrelsen, men også klubbens mange frivillige trænere og ledere en kæmpe indsats for.

Vi har som forening fortsat en række omkostninger, som skal betales - og disse bliver som udgangspunkt ikke mindre af, at fodboldaktiviteten i HB&I er lukket ned.

Derfor tilbagebetaler vi ikke kontingent for den periode, hvor vi ikke kan træne eller spille kamp.

På forhånd tak for jeres forståelse.

Bestyrelsen i HB&I