Klaes Rasmussen får kombi-funktion i HB&I

27. december 2020 - skrevet af Mads Munkholm - kategori: Klubnyt

I efteråret vendte Klaes Rasmussen tilbage til HB&I efter et par år i norske FK Haugesund som klubbens nye talentchef, og han tiltræder nu også rollen som sportschef i HB&I.

Klaes Rasmussens opgaver kommer til at spænde vidt, men som talent- og sportschef skal han stå i spidsen for udvikling og implementering af klubbens overordnet strategiske målsætninger og visioner i forhold til de sportslige ambitioner i både talent- og eliteafdelingen. Klaes Rasmussen ser frem til at varetage funktionen som både talent- og sportschef, og udtaler:

”Ved at kombinere talentchef og sportschef i én rolle, opnår vi fuld sammenhæng i vores arbejde med at udvikle unge spillere til vores bedste seniorhold. Endvidere ønsker vi at styrke opmærksomheden for dygtige spillere, som kommer udefra og som ønsker at være en del af HB&I og som kan højne det sportslige niveau”.

Som talent- og sportschef bliver Klaes Rasmussen ansvarlig for den samlede sportslige udvikling i HB&I. Arbejdet vil koncentrere sig om videreudvikling af HB&I som talentudviklingsmiljø samt udvikling af klubbens senior-elite setup, således at HB&I - nu og i fremtiden - er konkurrencedygtig på divisionsniveau for både ungdom og senior.

”Jeg vil som ny talent- og sportschef have fokus på at skabe et miljø hvor spillere og trænere kan præstere, så vi opnår sportslig succes, men også udvikle sig selv til at kunne begå sig på vores eget eller endnu højere niveau. HB&I skal være et springbræt for sultne spillere og trænere, hvad enten de er egenudviklede i talentafdelingen eller kommet til klubben på seniorholdet. Jeg glæder mig meget til opgaven og samarbejdet med spillere, trænere og ledere i både talentafdelingen og hos senior-elite”, udtaler Klaes Rasmussen afslutningsvis

Spørgsmål kan stilles til formand Kim Stroustrup på tlf: 2938 56 68 og Klaes Rasmussen på tlf: 2077 5170