Holbæk B&I udvider med fokus på SoMe

3. juni 2020 - skrevet af Mads Munkholm - kategori: Klubnyt

Lod du mærke til, at HB&I’s Facebook-profil i går gik i sort? I disse dage deler folk i stor stil sorte billeder på de sociale medier for at protestere mod racisme og betjentes drab på sorte amerikanere. Budskabet er klart: I HB&I hylder vi mangfoldighed og er imod racisme - og happeningen på den officielle Facebook-profilen er et led i HB&I’s nye strategi om mere synlighed på de sociale medier.

For at gennemføre den nye SoMe-strategi har klubben fået tilført to SoMe-ansvarlige, Phillip Sommer og Jonathan Djurhuus, som begge skal varetage og udvikle klubbens sociale platforme med fokus på Facebook, Youtube, Instagram & Snapchat.

Philip og Jonathan er begge specialiseret i udvikling og produktion af video og audio, og begge laver til dagligt reklamer til tv, radio og biografer. Philip og Jonathan skal udvikle indhold til alle klubbens platforme, og vil komme rundt omkring alle årgange - fra U5 til klubbens hold i 2. division.

Formand for Ungdomsudvalget, Rasmus Jægersø og Børneudvikler Ander Hall udtaler:

"Vi er super glade og stolte over at kunne præsentere Philip og Jonathan som ansvarlige for klubbens SoMe. De har den helt rigtige profil og vil med deres baggrund tage HB&I’s sociale medier til næste niveau. Som klub har vi længe haft et ønske om at være mere synlige på de sociale medier og samtidig være mere i øjenhøjde med vores medlemmer. Det gennemfører vi nu med en strategi for hvert medie".

Man kan allerede nu følge HB&I på klubbens nyoprettede Instagram-konto ”holbaekbiofficial” og på Snapchat ”hbiofficial”. Der vil løbende blive opdateret med billeder og video fra kampe, træning, events og foreningslivet i HB&I.

Philip og Jonathan vil allerede fra i denne uge være at finde på banerne i HB&I – ta’ godt imod dem!  

 

På nedenstående billede ses fra venstre Børneudvikler Anders Hall, SoMe-ansvarlig Philip Sommer, SoMe-ansvarlig Jonathan Djurhuus samt formand for Ungdomsudvalget Rasmus Jægersø.