Hilsen fra HB&I-formand: Nu lysner det så småt...

21. april 2020 - skrevet af Mads Munkholm - kategori: Klubnyt

Til alle HB&I’ere,

Der er i den seneste uge iværksat forskellige tiltag i den delvis, kontrollerede genåbning af Danmark. I går har Danmarks Idrætsforbund (DIF) meldt ud, at der langsomt åbnes for udendørs idrætsaktiviteter, så længe det sker i små grupper, uden kropskontakt samt med jævnlig afspritning af udstyr.

I Dansk Boldspil-Union betragter man fodbold som en kontaktsport, og derfor fastholdes det, at DBU’s turneringer og andre aktiviteter, herunder holdtræning i både store og små grupper, varer indtil 11. maj - med mindre at andet bliver besluttet.

Det lugter derfor af, at vi snart skal i gang med at spille fodbold igen; banerne er grønne og solen skinner, og det er svært ikke at glæde sig.

Men hvad er det, vi skal i gang med i HB&I?

For vores førstehold bliver det en kamp for at overleve i 2. division. Spillerne har selvtrænet gennem nedlukningen, og det er forventningen at alle har holdt sig i så god form som overhovedet muligt. Vi skal være klar fra første kamp, og det er nu vi skal vise hvorfor vi ikke skal rykke ned. Alle omkring vores førstehold glæder sig - til så snart som det bliver muligt, at træne og spille kamp.

Alle vores ungdomsspillere og trænere glæder vi os også til at se igen. Denne periode uden fodbold skal få os til at glæde os over at komme tilbage og spille - måske ikke som vi har gjort før, men så på en ny måde. Det vigtigste er, at vi fortsat har glæden og lysten til at spille og have det sjovt.

Uden vores sponsorer ville vi ikke have mulighed for at lave et så fantastisk fodbold-set-up som vi har i Holbæk. Jeg opfordrer derfor til, at vi alle støtter vores sponsorer så meget vi overhovedet kan. Der er ingen, der ved hvad der kommer til at ske de næste måneder - derfor er det vigtigere end nogensinde at vi alle i HB&I står sammen om, at vi vil spille fodbold og have det sjovt - også i fremtiden.

Vi er sammen - fortsat på afstand - og skal holde lidt ud endnu inden bolden igen kan trille. Lad os overholde alle anbefalinger så vi undgår at sprede smitten. Vi mødes først på fodboldbanen, når det igen er sikkert - må det blive snart!

 

Med venlig hilsen

Kim Stroustrup, formand HB&I