HB&I kom på tavlen

13. september 2020 - skrevet af Mads Munkholm

Efter to nederlag kom HB&I for første gang på tavlen i denne sæson, da der bådet blevet scoret og hentet sæsonens første point. Det skete efter 2-2 ude mod Dalum.

HB&I var foran både 0-1 og 0-2 efter flotte mål af Mikkel Jensen og Malte Sjørslev, men kort før pausefløjtet reducerede Dalum til 1-2. I anden halvleg var HB&I-holdet under voldsomt pres og fire minutter inde i dommerens tillægstid udlignede Dalum til 2-2. En kold spand vand i hovedet på et ellers godt kæmpnede HB&I-hold.

First-team-coach Morten Rutkjær udtalte følgende kampen. 

"Vi er tilfredse med holdets attitude og tilgang til kampen i dag. De kæmpede som mænd og arbejdede sammen som hold i hele kampen. Det var en fornøjelse som vi klart kan tage med videre i resten sæsonen. Holdets spirit startede allerede i denne uge på træningsbanen og alle spillere har oppet sig og taget arbejdshandskerne på. Det har givet meget og det skal fortsætte! 

Nu er vi kommet på tavlen og det giver mere tro på tingene. Vi har lært meget af de første tre kampe hvad der skal til, hvis vi skal overleve i 2. division, og det tror jeg er gået op for drengene nu", slutter Rutkjær.

HB&I spiller næste kamp på søndag, når SfB/Oure FA gæster Holbæk Sportsby.