HB&I - Holstebro BK er udsolgt!

30. oktober 2020 - skrevet af Mads Munkholm - kategori: Senior

Morgendagens 2. divisionskamp mod Holstebro BK er udsolgt. Grundet COVID-19 er kapaciteten reduceret til 160 personer på hovedtribunen i Holbæk Sportsby, da det er et krav, at alle tilskuere på stadion er siddende tilskuere. Det betyder, at det kun er tribunen, der vil være åben.

Her skal tilskuerne tage plads på de markerede sæder og følge alle de anvisninger, der måtte være. Vi vil gøre det hele så smidigt med de vilkår, som gælder. Der er indgang til stadionet gennem indgangen til Sportsbyen på 1. sal i området omkring omklædningsfaciliteterne til svømmehallen.  

Bemærk endvidere, at da der er indgang gennem Holbæk Sportsby skal der således bæres mundbind eller vesir. Værnemidlet kan fjernes, når man sidder på sin plads på stadion.

HB&I opfordrer således personer uden billet til ikke at møde i Holbæk Sportsby. HB&I gør endvidere opmærksom på, at det er forbudt, at forsamle sig mere end ti personer i området uden for stadionet i Holbæk Sportsby, og klubben opfordrer i stedet sine tilskuere til købe gyldig billet. Bryder personer uden for stadionet forsamlingsforbuddet, kan HB&I ikke holdes ansvarlig.