HB&I forstærker sig med ombejlet kantspiller

5. august 2020 - skrevet af Mads Munkholm - kategori: Senior

Holbæk forstærker sig offensivt til den kommende 2. division, hvor holdet forleden kom i Vestkredsen. Klubben har således hentet den 23-årige Tarik Mourhrib, som tidligere har spillet i B93, Næstved, Slagelse samt franske JA Drancy

Cheftræner Lars Feist er glad for tilgangen og tilføjer: "Vi er utrolig glade over tilgangen af Tarik. Tarik virker sulten og han glæder sig til at give den maksimal gas. Han er blevet taget godt imod i truppen og virker fit og kan byde ind på holdet offensivt. Nu får vi som hold en ekstra dimension i det offensive spil, så vi er glade for at byde Tarik velkommen".

Tarik Mourhrib udtaler: "Jeg har fået en fantastisk modtagelse af trænerteamet og spillertruppen. Alle spillere er nogle gode fyre, som jeg kan udvikle mig sammen med. Når jeg vælger HB&I skyldes det primært forholdene i Holbæk Sportsby, men også at jeg får min tidligere træner i B93, Morten Rutkjær, samt Lars Feist som trænerteam. De virker dygtige og vil os spillere og klubben det bedste, så jeg ser frem til sæsonen".

HB&I påbegynder den nye sæson den 30. august ude mod Thisted FC.