HB&I bevarede divisionsstatus

28. juni 2020 - skrevet af Mads Munkholm - kategori: Senior

HB&I spiller også divisionsfodbold til næste sæson. Billetten til næste sæsons 2. division kom i hus efter en 2-0-sejr over Dalum lørdag eftermiddag. HB&I var endvidere afhængig af resultatet mellem Vejgaard og Hillerød, og det HB&I’s vej, da nordsjællænderne sejrede med 3-0.

Mikkel Jensen scorede for HB&I allerede efter seks minutter, og Malte Sjørslev lukkede opgøret med en scoring til 2-0 med et kvarter tilbage af kampen.

Resultatet betyder som sagt, at HB&I efter sommerpausen fortsat spiller i 2. division - det selvom der fortsat resterer to spillerunder. I slutningen af maj vedtog 2. divisionsklubberne en ny struktur for den tredjebedste række, og det får betydning allerede efter den korte sommerpause. Sæsonen 2020-21 bliver en overgangssæson med meget på spil. Hele 28 klubber vil være at finde i 2. division, som deles i en øst- og vest-række. Ét hold fra hver række rykker op i NordicBet Liga, mens nummer 2-6 vil træde ind i den kommende tredjebedste række. Placeringerne fra 7-10 kommer til at indtræde i en ny fjerdebedste række, mens de fire dårligste hold fra hver række ender i Danmarksserien.

Stort tillykke til vores førstehold - spillere, trænere og ledere - med den bevarede status som 2. divisionshold!