God mad i maven og ud og træn i haven

12. marts 2020 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Klubnyt

Fodboldfri i fodboldklubben HB&I er bestemt ikke det samme som at klubbens mange spillere skal have 14 dage foran skærmen – nej formen, kroppen og spillernes udvikling skal passes og plejes hele tiden.

Det gode fodboldmiljø som HB&I kan tilbyde til klubbens medlemmer skyldes i høj grad, at klubben har mere end 150 sponsorer der støtter klubben på mange niveauer

En af de virksomheder der virkelig gør en forskel er klubbens hovedsponsor og UEFA Partner restaurant SuRi, som har sikret spillere, forældre, sponsorer og andre med hang til god veltilberedt mad, at der kan blive leveret lækker "husmandskost" direkte hjem til døren.

Fuldstændig fantastisk og for bare 75 kr. pr hovedret (50 kr. for børn) kan du sikre dig en super hyggelig aften sammen med familien.

På disse to link kan du se ugens retter, så bak op om klubbens hovedsponsor, det er dem der gør den helt store forskel, og få lækker mad leveret direkte til døren. https://suri.dk/suri-hverdagsmad/ eller https://www.facebook.com/restaurantsuri/

Du kan selvfølgelig også ringe og bestille den skønne mad på telefon 59 44 06 10.

Butterchicken, naan brød, quinoa blev testet her til aften - Tak for mad – børn og voksne er glade, det var fantastisk :)