Vanvittig skæbne

6. oktober 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

0-1 Andreas Lissau (30 min)

1-1 Rasmus Suhr (62 min. straffe)

1-2 Jonas Hebo Rasmussen (66 min. straffe)

HB&I var bedst fra første fløjt og alle 95 minutter i Kampen mod HIK, men kampe bliver afgjort ved at score mål, og den disciplin mestrede de unge Holbæk talenter ikke godt nok på dagen og så kunne HIK tyvstjæle alle 3 point med retur fra Holbæk ved slutresultatet 1-2.

De blåblusede Holbæk drenge lagde ud med et højt pres mod det normalt teknisk stærke HIK mandskab, men på dagen lignede Hellerup drengene et hold der slet ikke var kommet ud af spillerbussen.

HB&I satte det ene angreb op efter det andet og burde allerede efter de første minutter i et par omgange have bragt sig på vinderkurs. Målchancerne stod ganske enkelt i kø, men bedst som snakken på Stadion gik på, at det nok ville blive en komfortabel sejr, så fik HIK bakset bolden i Holbæk målet på noget der lignede klumpbold.

HIK scoringen fik dog på ingen måde nogen ændring i kampbilledet, hvor HB&I igen satte sig på kampen. Holbæk skulle dog helt hen til det 62. minut inden holdet blev tilkendt et straffespark af kampens dommer der generelt havde en udfordrende dag på ”kontoret”.

1-1 og så var det ellers bare om at få sat gang i kampen igen for at jage alle 3 point, som ville betyde at holdet ville kunne spille sig op på en aktuel 5. plads i rækken efter 1. spillerunde i turneringen, men i stedet for at vinde den ulige fodboldkamp, så valgte dommeren at tildele HIK et straffespark, som han nok var den eneste der kunne se.

End ikke 50 kampsjubilaren Gilberto Macena nåede at ændre ved det resultat efter hans indskiftning og så sluttede det hele 1-2 i en kamp hvor HB&I på alle parametre på dagen var en klasse over HIK – dog lige med den undtagelse, at sparke bolden i mål.

Cheftræner Lars Feist syntes da også efter kampen at skæbnen havde været hård. Han så sit hold spille god fodbold næsten hele kampen. Der bliver produceret masser af chancer og HIK blev lukket ned, så de kun skabte ganske lidt.

Cheftrænerens vurdering var, at der vel skulle scores 4 mål i første halvleg alene, og at det vel er historien i den kamp – ”vi brænder vores chancer”

HIK scorer på en dødbold og et straffespark der efter Feist vurdering ligner en fejldom og yderligere får Mathias Larsen et rødt kort i en situation hvor en HIK spiller blot smider sig – hvilket han i øvrigt indrømmede bagefter og fortalte til dommeren.

”Scorer vi på bare halvdelen af de store af chancerne, så var kampbilledet tæt på en perfekt kamp”, kunne cheftræneren konstatere.  

Med nederlaget er HB&I nu placeret på en 9. plads i puljen og skal nu ud og jagte vigtige point for at holde kontakten til top 6, som giver adgang til oprykningsspillet i foråret. Efter holdet nu har mødt alle hold en gang kan man konstatere, at det vel kun er Helsingør der har vist sig på et andet niveau end HB&I.

Med den konstatering er det nu de næste 11 kampe der skal kaste lidt flere point af sig end de nuværende 12 point, så holdet efter den sidste puljekamp i april kan sikre sig en af de 6 pladser i oprykningsspillet.

Næste kamp er på lørdag, hvor HB&I skal en tur til Brønshøj der indtager 3. pladsen i rækken med 6 point flere end HB&I.

Der er altid en lille fest på Tingbjerg Stadion, så hermed en opfordring til at tage med ind og støtte drengene på lørdag, hvor kampen fløjtes i gang kl. 15.00.