Vanløse forsvarede sejren hjem

10. august 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

10 minutter 1-0 Asger Højmark Jensen

Det blev til et 1-0 nederlag i Vanløse, der var bedst uden bold, men den del af spillet var de til gengæld rigtig gode til.

Vanløse sluttede sidste år som nummer 9 i 2. division og set ud fra dagens kamp, så ligner det et hold, hvor modstanderne får rigtig svært ved at score mange mål i mod dem.

Deres defensive organisation stod forbilledligt og gjorde det svært, for det ellers normalt kombinationsstærke Holbæk mandskab, at skabe mange oplagte scoringschancer.

Holbæk drengene formåede ret beset ikke at skabe mere end 3-4 større chancer i hele kampen og det må siges at være et stykke under vanligt niveau.

Mikkel Jensen havde én af de store chancer efter 34 minutter, hvor han efter at have rundet målmanden, ikke formåede at omsætte den fine chance til en scoring.

Afviklingen der normalt ville give en scoring skete efter 75 minutter, hvor Rasmus Suhr med hovedet sendte et godt hovedstød mod krydset, men en flot redning af Vanløse målmanden gjorde, at Vanløse kunne sætte 3 point på kontoen og bringe sig op på en aktuel 2. plads i 2. division pulje 1.

Cheftræner Lars Feist savnede i sær i 1. halvleg fart i spillet, hvor han allerede inden kampen havde forberedt sig mod et defensivt stærkt mandskab. Cheftræneren måtte konstatere, at den 3. kamp på 6 dage havde sat sine spor på en del af spillerne og det gjorde bestemt ikke opgaven nemmere.

Uanset dagens nederlag, så viser det unge HB&I mandskab dog, at de er placeret i den rigtig række, hvor man nu i de seneste 3 kampe, hvor 2 af dem har været i turneringen og midtuge kampen mod Nykøbing FC, at der ligger mange point og venter forude i den kommende sæson.

Nederlaget betyder desværre samtidig, at stimen med den ny rekord med 21 kampe uden nederlag nu starter forfra på 0, og den første sejr i sæsonen i 2. division meget gerne må komme allerede næste weekend, hvor holdet igen spiller på det nye Stadion i Sportsbyen, hvor HB&I tager i mod Københavnerne fra B93, der senest spillede uafgjort mod et af de forventede tophold fra HIK.

Kampen får helt sikkert en helt fantastisk atmosfære, hvor HB&Is tidligere Head of Coaching og akademi ansvarlige Morten Rutkjær gæster sin egen hjemby.

Holdets mest erfarne spiller "Rollo" var på Stadion i Vanløse for at bakke sine holdkammerater op. Birols skades situation er fortsat uvis, men efter en ny scanning lørdag, så skulle der gerne ligge et svar klar medio næste uge. Der er slet ingen tvivl om at Rollos rutine er savnet og alle på og omkring holdet ser frem til at få ham tilbage på træningsbanen.